Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,752
Ynt: Çatıya 5/8 lik 6 Metre CB Anten Kurulumu Nasıl Olur?

Motorola nın Cb cihazları var ama hem az bulunuyor hem eski cihazlar . Yinede temizi bulunursa alınır tabi . Almışken AM/FM mi olsun . Sadece AM olmasın . 150 den fazla vermemek mantıklı . Ama 40 kanal standart ve sadece AM bir cihaza 150 lirada pek ucuz değil . Sıfır kutusunda ve iyi bir marka olursa olabilir .

Abi ulaşamaman normal . Askeri bir aladna işim vardı , hiç huyum değildir , hadi telefonu kapıya bırakayım dedim . Neyse Çıktım arabaya bindim eve geldim . Akşam baktım gömleğin cebinde bir kart . Telefonu ekmişim abi iyimi ... ;D Neyse sabah aldılar telefonu ama daha bana gelemedi . Kusura bakma lütfen . Nete kısada olsa günde birkaç kez bakıyorum mutlaka , ulaşamazsan burdan yaz görürüm mutlaka ;)

Etiketler

Arkadaşlar bende rg 213 var metresi 2 tl nekadar isterseniz temin ederim slm

Anten 5.8 se çokkolay kuruluyor bende halen dükkanımda kullanıyorum belki 10 yıl olmustur tarif ederim isterseniz rem_elektronik@hotmail.com benim için mahsuruyok ok

ssbman' Alıntı:
Motorola nın Cb cihazları var ama hem az bulunuyor hem eski cihazlar . Yinede temizi bulunursa alınır tabi . Almışken AM/FM mi olsun . Sadece AM olmasın . 150 den fazla vermemek mantıklı . Ama 40 kanal standart ve sadece AM bir cihaza 150 lirada pek ucuz değil . Sıfır kutusunda ve iyi bir marka olursa olabilir .

Abi ulaşamaman normal . Askeri bir aladna işim vardı , hiç huyum değildir , hadi telefonu kapıya bırakayım dedim . Neyse Çıktım arabaya bindim eve geldim . Akşam baktım gömleğin cebinde bir kart . Telefonu ekmişim abi iyimi ... ;D Neyse sabah aldılar telefonu ama daha bana gelemedi . Kusura bakma lütfen . Nete kısada olsa günde birkaç kez bakıyorum mutlaka , ulaşamazsan burdan yaz görürüm mutlaka ;)

Merhaba,
100 TL civarında midland 1001z alabilirken (sadece AM) ,president harry gibi AM / FM bir cihaza 200 TL civarı bir bedel ödemek gerekiyor.(yaklaşık)
FM seçeneği bize ne katar?, offroad da ülkemizde FM kullanılıyor mu?

Evet FM seçeneği kullanılıyor off-road turlarında sık sık. Bence çift bant olanı tercih edin.

Hatta ben çoğu zaman başka insanların konuşmalarını da FM'den yakaladım.

FM biraz daha yüksek ses kalitesi katar . Offrıadda herkete FM varsa tabi ki kullanılıyor . Cihazların sıfır ikinci el durumunu vs de göz önüne almak lazım . Mesela Geçenlerde bir kampya ile siteden arkadaşlar anten+cihaz aldı 250 gibi bir paraya eh cihaz ortalama 160 liraya falan gelmiş oluyor . Sıfır kutusunda bir cihaz almak ve yurtdışı vs işleriyle uğraşmak istemeyenler için güzel bir fiyat olarak gördüm ben ...

Tercih ve bakış meselesi sonuçta ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

SON KONULAR

Geri