Ynt: CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri)
34' Alıntı:
Slm murat bey öncelikle aramıza hoş geldiniz. Karşınızdaki kişiyi tanımadan ve araştırmadan bir takım şeylerden bahsediyorsunuz.Gerçi savunma işi bana düşmez ama söylemde bulunduğunuz kişinin yaş ve unvanına ve bu zamana kadar neler yaptığına bakmanızı öneririm
Saygılarımla 34
Sayın 34 ( isminizi bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakmayın )
Arkadaşımıza yönelik yazdığınız yazıları okudum , size çok teşekkür ederim ,
Bugüne kadar ne yazdım ise hep düzgün ve kişilere saygılı olması için SEN kelimesi yerine kim olursa olsun SİZ demiştim.
yaş benim için sorun değildir , fakat bu arkadaş maalesef bugün son yazdığı yazı ile ÇİZMEYİ AŞTI
onun için kendisi ile muhatap olmayı artık doğru bulmadığım için kendiine ait yazılan hiçbir yazıya cevap vermeyeceğim
SİZ ALİ AKSOY ile aynı frekanstasınız demek TERBİYESİZLİKTİR.
yani demeki ben şöyle demem gerekir imiş : SEN KİMSİN ..??? :-\
zaten yaşa saygı göstermeyen birisin ile ne konuşurum ne yazışırım , nede kendisine bilgi veririm.
eğer Amatörlük bu ise biz yıllardır cebimizde taşıdığımız belgeleri en iyi zamanda almışız demektir.
İyiki zamanında bunlar yoktu , yoksa çoğu AMATÖRLÜĞÜ bırakır idi.
Yazacaklarım Terbiye sınırını aşacağı için buraya yazmak istemiyorum
Ortak arkadaşımız Sayın Hocamız , Tevfik Bey'in hatırı için arkadaşımızı tekrar kabul etmiştik web sitemize , ama anladımki HATA ETMİŞİZ :-\
Hatamızı Telafi edeceğiz, Büyüklere Saygı Göstermeyenlerin ARAMIZDA YERİ YOKTUR.
Saygılarımla
Ali AKSOY