<div class="bbWrapper"><b>Ynt: CB Telsiz Seçimi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="suyabatmaz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
suyabatmaz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam Serhat,<br />
<br />
Benim bulduğum cihazlardan: Midland Alan 100 sabit bir telsiz, diğeri de Midland Alan 42 el telsizi. CB halkbandı, 40 kanal cihazlar. Geçmişte halkbandı telsiz kullanmıştım bir dönem. Benim lisansım yok. Sabit olan cihazı araca takacağım. Telsiz bölümündeki konu başlıklarını okuduğumda: Midland Alan 100 ile ilgili negatif bir yorum okumadım. Alan 42 hakkında da kullanışlılığı ve pratikliği ile ilgili olumlu yorumlar okudum ( yetersiz kaldığı durumlar da varmış tabi ), bir tane de el telsizi aldım. Malum aile biraz kalabalık olunca ikinci cihaz gerekli geldi bana ;D Takımı daima bir arada tutmam gerek ;D ;D ;D<br />
<br />
Bu konuda uzman arkadaşların: Türkiye'nin dört bir tarafı ile ve dünyanın öbür ucu ile görüşme düşüncesi olmayan telsiz alacak kişilerin; sıfırdan ziyade ( tercih kişilere kalmıştır ) ikinci el, 40 kanal, AM-FM cihazlar ile iş görüleceği tavsiyeleri üzerine malum sitede cihaz araştırdım. Midland'ın fena bir marka olmadığını biliyordum onun için tercih ettim. Malum sitede, söylediğim özelliklerde cihazları araştırırsan; gayet ucuz, farklı marka ve model cihazlar bulacaksın. Forumdaki tüm satılık telsiz ilanlarını inceledim, genelde sıfır ürünleri veya sıfıra çok yakın ürünleri satıyor arkadaşlar ama mutlaka hepsini incelemeni tavsiye derim, belki sana uygun cihaz forumda çıkabilir.<br />
<br />
Cihazlar, yarın bana ulaşır diye tahmin ediyorum. Taktırdıktan sonra, kullanım ile ilgili haber veririm.<br />
<br />
Görüşelim,<br />
<br />
Barış
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Selam Barış;<br />
<br />
Vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim, forumlarda yazanları bende okudum, bir çok bilgi edindim. Ama acele etmedim neden se, belki de şu an için lazım olmadığından belki ama, hiç malum siteye bakmak aklıma gelmedi.<br />
<br />
Benim düşüncem daha farklı olacak sanırım, sitemizde Umut Bey var, duymuşundur mutlaka UMUT ÖCAL. Kendileri Aselsan satıyorlar, bana da çok yakınlar, daha kendisi bilmiyor ama onlara uğrayıp bu konuda onlardan yardım almak istiyorum. <br />
<br />
Telsiz konusunda sanırım büyük yardımı dokunacaktır bana ve ileride doğabilecek aksaklıklara da hemen çözüm bulabilir diye düşündüm.<br />
<br />
Bakalım hayırlısı.<br />
<br />
Selamlar.</div>