Çeki Demiri Nasıl İşlettiriliyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gairdneri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,527

gairdneri

HAYALLER ÖLMEZ.
Mesajlar
17
Tepkime Puanı
0
Yaş
52
Yer
KOCAELİ
bugün servisi aradım.ellerinde çeki demiri var.
galiba elektrik tesisatı ayrı olarak fiatlandırılıyor.
iki çeşit ellerinde varmış .biri 480 tl öteki 750 tl.
bunlara fatura kesiyorlarmış.fakat ruhsata işlenmiyor galiba
ruhsata işlettirme masrafı hakkında bilginiz varmı.
komple kalem kalem masraf ne çıkar acaba
saygılar
 

Etiketler
Ynt: Çeki Demiri Nasıl İşlettiriliyor

iyi günler
arkadaşım takacağın çeki demirinin E belgeli olmasına dikkat et.
E belgeli çeki demiri aracına montajı yapıldıktan sonra
montaj faturası + çeki demirinin E belgesi + çeki demiri takılan aracın ruhsat bilgileri ile araç projelendirme yetki belgesi olan bir makina mühendisine bunun TSE onaylarını yaptırman gerekli.
Daha sonra TSE den alacağın onaylı evraklar ve montaj faturasının aslı ile TÜV de aracının vizesini yaptıracaksın.(TüV e girmeden önce EK-1 formu doldurman gerekli)
en son olarakta montaj faturasının aslı + TSE den onaylı aldığın evraklar +TÜV den aldığın evraklar ile trafik tescile giderek çeki demirini ruhsatına işletmen gerekli.
saygılar
www.romakromork.com
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Mesajlar
1,532,342
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst