Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
yetimmustafa' Alıntı:
Bülent bey siz poyrazlara geldiğinizde tahminen ben yurt dışı gezisinden döneli hemen hemen birhafta olmuş idi.Muayhehanedeki işleri toparlamaya çalışıyordum.Foruma giremediğim için farkedemedim kusura bakmayın.
Bu günlük bu kadar katılım olursa cevap vermeye hazırım.Yarın size adriyatik kenarına kurulmuş çok güzel italyan halk pazarından görüntüler aktaracağım.Daha sonra yazı dizimiz muhteşem Garda gölü ve çevresi ile devam edecek.Takip eden herkese selamlar.
Merhaba, gezi yazınızı zevkle okuyorum. Merak ettigim bir sey var bu kamp alanlarında karavanla değilde normal arabayla gidipde çadır kurup geceleyebiliyormuyuz? Eğer bu mümkünse fiyat karavanla aynimi oluyor?
Zevkle okudum, elinize ayağınıza sağlık. Hayatta yapılacaklar listemde bir çekme karavan edinme fikri de vardı artık kesinleşti;tabiki orta ve uzun vadede ama niyet kesin
Bu arada daha önce sizinde yaptığınız gibi Alamanya gibi bir yerden motokaravan kiralama yoluyla yapılcak bir gezi çok iyi fikir. Kısa vadede onuda yapmaya niyetlendik; hadi hayırlısı diyelim. Mahsuru yoksa bu gezinizin de özellikle kiralama, konaklama yerleri ve vize gibi konularla birlikte gittiğiniz yerleri paylaşmanız benim gibiler açısından çok bilgilendirici olur.
Tekrar teşekkürler. Darısı sonraki gezilerin ve bizlerin başına...
Kamp alanı gerçekten imrendirecek kadar güzel ve resimlerden görebildiğim kadarıyla yerleşik düzen karavancı
sayısıda az değil 2 resimde çamaşır görüntüsü var ve diğer tüm resimlerde düzen hakim işletmeyi tebrik etmek
gerekir.
Erdem bey motokaravan kiralamakta bir seçenek.Biz geçen sene Münih den kiralayarak Münih Salzburg İnssbruck ,Venedi,k Floransa, Como, Lugano Luzern St Gallen Münih hattında unutamayacağımız bir seyehat yapmış idik tavsiye ederim.
Güngör bey Avrupa'da her gittiğimiz kampingde kalıcı genelde orta yaş üstü karavancılar gördük.
yetimmustafa' Alıntı:
Erdem bey motokaravan kiralamakta bir seçenek.Biz geçen sene Münih den kiralayarak Münih Salzburg İnssbruck ,Venedi,k Floransa, Como, Lugano Luzern St Gallen Münih hattında unutamayacağımız bir seyehat yapmış idik tavsiye ederim.
Geçen sene karavan kiralayarak yaptığımız bu geziyi diğer karavan sitesinde yayınlamış idim.Ancak malesef bu yazı dizisi şu anda yayında yok.Rahat bir zamanımda tekrar toparlayarak gezenbilir karavan forumunda yayınlayacağım.Özellikle karavan kiralayarak avrupada seyehat etmek isyeyenler için bilgi kaynağı olur.
Ancak şimdiden bir bilgi vereyim kiralama için hem uçak bulma rahatlığı hem hava limanından kiralama şirketine ulaşma hemde fiat ve çeşit avantajı bakımındanMünih Sulzemos Avrupada sayılı yerlerden biri selamlar