Çekme Karavan Satan Arkadaş Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tugrul_Caravan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,791

Tugrul_Caravan

Yeni Üye
Merhaba Sevgili GezenBilir Dostları,

Güzel bir çekme karavan alıp sizlerin arasına katılmak istiyoruz. Kalabalık olduğumuz için bize büyük boy bir çekme karavan gerekiyor ( 7-8 metre).

Büyük çekme karavanını satmak isteyen dostlar karavanın resim ve fiyat bilgisini bize mail atarsa çok seviniriz. Mail adresimiz tugrulc@gmail.com

Yardımlarınız için çok Teşekkürler ve iyi gezmeler !

Sevgiler,

Tuğrul

İnşallah bulursunuz. Yalnız çekici ile beraber tır gibi uzun olacaktır. Şunu da araştırın derim. B sınıfı ehliyetle o katarı çekmeniz uygun olmayacaktır.

Karavancılığa yeni başlayacaklar hep böyle düşünüyor. Bana göre çekme karavan demek trafikteki en riskli araç demek. Tırla kıyaslayamazsın ekstra güvenlik önlemleri vardır, kamperla kıyaslayamazsın 4 teker her zaman güvenlidir, benim 525'im var elimden gelse 4,5 alırdım. 2 tekerli araç her zaman risk taşır. Bazı 7lik çekme karavanlar 4 teker olabiliyor ama bu salınım riskini asla azaltmıyor. Bence 7lik karavanı kullananlarla veya karavan dernekleriyle irtibata geçip öyle karar vermelisiniz.

Sizin istediğiniz boyutlarda değil ama bende 5,25 sıfır ayarında 4 kişilik ERBAA karavan var satılıktır.

Ben sadece uzunluğu kıyasladım.Size katılıyorum. Teknik boyutu bambaşka bir şey.

bence daha küçük boy bi karavanla başlamanız daha uygun olur tecrübe edinmeniz açısından
www.survivorromork.com