badi'k kuluçka yumurtasını çatlattı.
22 mart Öğleden sonra çalışmaları ile,kullanma suyunda düşündüğüm 12 volt pompa ve musluğunu da görselleyim dedim.
badi'k görselleri ile ileti tarihleri artık sık sık çakışacak.
Hele çatlayan yumurtadan önce kafayı sonra gövdeyi 1/2 dakikada çıkardıkdan sonra;sağlıklı olduğunda gramaj yükselecek, gözleri kulaç çekmek için badi'k lerle birlikte suyu keşfedecekler.
Gezenbilir dostlarımızın düşünce ve tercihlerine güveniyor ve ikilem içinde kaldığımız sorumuzu kamu oyumuzla paylaşmek için Halk Oyuna sunuyoruz.
Badi'k de kullanılan kavak kontraplak iki yüzlü lamine edilmişti.Bir yüzü mavi diğer yüzü açık krem rengi lamine yapıldı.
badi'k in halk oyuna sunduğu sorusu aşağıda,
Soru:Görsellerde mutfak ve bazalar da mavi renk hakim olarak kullanılmış.
Sizce; mutfak, kapak ve çekmeceleri, mavi mi yoksa açık krem rengi mi olmalı?
Refarandum sonuçları 30 Mart 2013 Cumartesi saat 13 de Gezenbilir dostları ile paylaşılacaktır.
Demokrasilerde bir oy oydur.Demokrasi sandığında ilk oyu kullanan siz oldunuz! badi'k in kararsızlığını gidermekte yardımcı oldunuz.
Çoğunluk ne söyler hangi oyu kullanır,sonuçlar gösterecek.
Teşekkür ederiz.
Hocanın kafasında mavi zaten netleşmiş. Cevap soruda.Boşuna kremlemeyin.Yaş altmışı geçince insan hep mavi dünyaları hayal eder.Kapaklar açılınca zaten krem görünecek.Tıpkı iki tarafı kullanılan mont gibi.Bence tüm görüntü mavi.İllada mavi.Sevgiler.
Bence çift renk.alt kapaklar mavi üst kapaklar krem.Fakat şöylede bir sakıncası olabilir.Mavi ağır basacağından kilolu arkadaşların işine gelebilir,zayıf olanların gelmez.Mavi iştah kesici renktir.Paintte çizebildiğim kadarı ile yinede son karar ustanındır.
Hocam badik süper olmuş Sizin ve size yardım edenlerin ellerine sağlık.Siz bu işin en iyisi imalatına başlayın ben ilk müşteriniz olurum ;D kolay gelsin
Bence çift renk.alt kapaklar mavi üst kapaklar krem.Fakat şöylede bir sakıncası olabilir.Mavi ağır basacağından kilolu arkadaşların işine gelebilir,zayıf olanların gelmez.Mavi iştah kesici renktir.zebildiğim kadarı ile yinede son karar ustanındır.
Hocam,en doğru "bana göre " renk uyumunu yakalamışsın.Fivti fivti.İhtiyarların halinden anlayana ne demeli.Teşekkürler yani.Seyfettin Abimin de işine gelir,gelir de,ya oğlu,veya sevdiği bir genç kullanmaya kalkarsa! Bence de krem olsun.Sevgiler.