Merhaba Sn.cst Sami bey
Yazınıza ve sıkıntınıza istinaden verilen 3-4 cevaptan sonra konu alakasız bir şekilde buzdolabı çalıştırma sistemlerine dönmüş
Bu konuyla ilgili o kadar bilgili insan varken kimse sorununuza bir cevap yazmamış...
Ben bu konudan müzdarip biri olarak cevap vereyim.
Eltesan firmasının ithal ettiği mastervolt markasının Cyrix-i12/24 -100 isimli ürünü sizin için biçilmiş kaftan (aynı ürünü kullanıyorum)
Voltajın 12 veya 24 olması farketmiyor ürün voltajı ölçerek akımı kendi ayarlıyor.Montajı 3 dakika sürdü.
Araç çalıştıktan bir süre sonra ürün hangi aküde eksiklik varsa tesbit ederek şarj ediyor.
Kesinlikle stop ettikten sonra aküleri ayırıyor birbirlerinin deşarjına olanak vermiyor.
Eltesan firmasının telini de vereyim.0216 540 5151
Fiatına gelince euro üzerinden 160 tl kdv dahil fiatı var
Selamlar
Talat Yılmazer
............................. Küçük bir araç televizyonu kullanırsam bu şartlarda 60 Amper yaşam aküsü bana günlerce yetecektir. Tabii truma takmazsak.
...............................................
Merhaba Sn.cst Sami bey Yazınıza ve sıkıntınıza istinaden verilen 3-4 cevaptan sonra konu alakasız bir şekilde buzdolabı çalıştırma sistemlerine dönmüşBu konuyla ilgili o kadar bilgili insan varken kimse sorununuza bir cevap yazmamış...Ben bu konudan müzdarip biri olarak cevap vereyim.Eltesan firmasının ithal ettiği mastervolt markasının Cyrix-i12/24 -100 isimli ürünü sizin için biçilmiş kaftan (aynı ürünü kullanıyorum)Voltajın 12 veya 24 olması farketmiyor ürün voltajı ölçerek akımı kendi ayarlıyor.Montajı 3 dakika sürdü.
Araç çalıştıktan bir süre sonra ürün hangi aküde eksiklik varsa tesbit ederek şarj ediyor.Kesinlikle stop ettikten sonra aküleri ayırıyor birbirlerinin deşarjına olanak vermiyor.
Eltesan firmasının telini de vereyim.0216 540 5151Fiatına gelince euro üzerinden 160 tl kdv dahil fiatı varSelamlarTalat Yılmazer
Yaşam aküsünde en ucuz ve pratik bir çözüm var!
Benim havadan görüntüleme sistemleri için gerekli olan yüksek amperli li-po pillerin çözüm olabileceğini fark ettim li-po piller de yüksek amper ve 220v, 12v ile çalışan şarz cihazları olduğundan araçların kendi elektiriğinden piller şarj ediliyor.
Bu uygulama ile led aydınlatma ve 12 volt fanlar için 4 saatlik elektirik ihtiyacımızı giderebiliriz diye düşünüyorum
Lipo piller çok kısa sürede şarj olur kullanılacak ampere göre de deşarj süresi uzun oluyor.
Alternatörden çıkan şarj kablosunu ortadaki A yazan bağlantıya. Aracın aküsünden kablo çekip B1 yazan bağlantıya yaşam akünüzden de kablo çekip B2 yazan bağlantıya bağlayacaksınız.
Merhabalar,
Erba 5.25 karavanımı 1 ay kadar kullanmadım. Daha önce şarj göstergesi 1-2 diş gösteriyorken. 1 ay sonra çalışmadığını gördüm. Şehir şebekesine takıp şarj edeyim dedim. Ancak yaşam aküsü üzerinde akü tam dolu yeşil renk gösterge yanıyor. Fakat içerde hiç bir led ışık ve musluk hidroforu çalışmadı. Şehir elektriğe takınca direk akü şarj olup, aydınlatma ve hidrofor zaten hemen çalışması gerekmez mi?
Merhabalar,
Erba 5.25 karavanımı 1 ay kadar kullanmadım. Daha önce şarj göstergesi 1-2 diş gösteriyorken. 1 ay sonra çalışmadığını gördüm. Şehir şebekesine takıp şarj edeyim dedim. Ancak yaşam aküsü üzerinde akü tam dolu yeşil renk gösterge yanıyor. Fakat içerde hiç bir led ışık ve musluk hidroforu çalışmadı. Şehir elektriğe takınca direk akü şarj olup, aydınlatma ve hidrofor zaten hemen çalışması gerekmez mi?