Cep Telefonumdan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan parodi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,836

parodi

Kamp III
Yer
istanbul
sultanahmet-2008 saat sabah 5
çözünürlülüğü düşük malesef cep malum...

İki sinema emekçisi vatandaş ayaklarını uzatsın dizisini filmini seyretsin diye sabah 5'te ayakta ;D ;D ;D

Etiketler
telefonumdan

Ynt: Cep Telefonumdan

İki Sinema emekçisi iyi ki varmış...Yoksa sabahın beşinde bu güzellikleri nasıl görebilecektik...Teşekkürler Fatih hocam

Bu süper görüntüler icin Tesekkürler gözünü seveyim Türkiyemin.

AYDURAN' Alıntı:
İki Sinema emekçisi iyi ki varmış...Yoksa sabahın beşinde bu güzellikleri nasıl görebilecektik...Teşekkürler Fatih hocam

rica ederim ne demek efendim...murat üstadım senin yeni şantiyemi avatardaki pek güzel maşallah ;D

BordoBereli' Alıntı:
Bu süper görüntüler icin Tesekkürler gözünü seveyim Türkiyemin.

Estafurullah işallah burdaki usta denklanşörlere ayıp olmamıştır.Keşke daha yüksek çözünürlük olsaydı :

eline saglık
cep tel bukadar hoş çekimler yapa bliliyosan iyi bir makine olyastı her halde seryrine doyum olmayan şeyler ortaya çıkardı

MK51' Alıntı:
Ellerinize ve gözlerinize sağlık Fatih'cim...

Biraz geç oldu mustafa abi kusura bakma teşekkür ederim takdirin için biraz çekinerek koydum fotoğrafları çünkü gerçekten çok değerli üstadlar var gezenbilirde bende amatör olarak çok fotoğraf çektim çekiyorum ama çözünürlüğü çok zayıf bu yüzden tereddüt ettim tabi bana bebeyaz kar ve sultanahmetin o saatteki sesiz güzelliği yardımcı oldu.

axsi' Alıntı:
eline saglık
cep tel bukadar hoş çekimler yapa bliliyosan iyi bir makine olyastı her halde seryrine doyum olmayan şeyler ortaya çıkardı

teşekkür ederim keşke bir nikon-d80 olsaydı prime lensle birlikte hakkaten çok keyifli olurdu