Çeşme Gezisi (5 -13 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çelebi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,225

Çelebi

Kamp II
Yer
istanbul
Gözlerim, uzun zamandır gitmek isteyip de bir türlü çıkamadağım 550 rakımlı tepelere takılıyor...

110.jpg

Meraklı ve heyecanlı yolculuğun ardından nihayet hedeflediğimiz yerdeyiz...

113.jpg

Tahminimin ötesinde bir panorama bizleri bekliyor...

114.jpg

116.jpg

117.jpg

111.jpg

Medyanın bunca Çeşme pompasından sonra, hala bakir köşeler bulmak hoş bir duygu...

126.jpg

125.jpg

141.jpg

Bir başka Çeşme akşamları...

121.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

Çeşme bağları...

119.jpg

120.jpg

Etiketler
Ynt: Çeşme Gezisi (5 -13 Temmuz 2008)

Çok güzel fotoğraflar Ender. Flamingolar sadece bu kadarmıydı? Ne kadar azalmışlar öyle. :(

Teşekkürler Zerrin. Onları görebildiğim için bile şanslı sayıyorum kendimi. Torunlarımız muhtemelen bu şansa sahip olamayacaklar. Hiç beklemediğim anda çıkıverdiler, makinayı bul - çıkar - aç derken epey uzaklaşmışlardı. Ancak bu kadar oldu. Zaten fotoğrafçılıkta amatör bile değilim. :(

Çocukluk yıllarımda 5 sene yaşadım Çeşme'de, o bakir, o el değmemiş halini bilirim oraların, tadı hala damağımdadır, ama nedendir bilinmez sonrasında pek gitmedim oralara, belki de hayalimdeki Çeşme yaşasın diye...
Paylaşımınız için teşekkürler...

drares' Alıntı:
Çocukluk yıllarımda 5 sene yaşadım Çeşme'de, o bakir, o el değmemiş halini bilirim oraların, tadı hala damağımdadır, ama nedendir bilinmez sonrasında pek gitmedim oralara, belki de hayalimdeki Çeşme yaşasın diye...
Paylaşımınız için teşekkürler...
Haşmet Bey,çocukluğunuzdaki Çeşme'nin büyük bölümü hala bakir.Ama önümüzdeki yıllardan ümitli değilim.
Çeşme bir yana Dünya bir yana....Benim için çok özel bir yer.

kıymetli arkadaşlar.sizler uzaklardan gelip değişim lere üzülüyorsunuz
bizleri düşünün birde sabun gibi ellerinizin arasindan eriyip giden
çeşmenin karaburun gerencenin dibinde her gün
izmir'den sevgilerle.

NİVACI' Alıntı:
kıymetli arkadaşlar.sizler uzaklardan gelip değişim lere üzülüyorsunuz
bizleri düşünün birde sabun gibi ellerinizin arasindan eriyip giden
çeşmenin karaburun gerencenin dibinde her gün
izmir'den sevgilerle.
Haklısınız sizin durumunuz çok daha zor.Hele Gerence Körfezi'nin son hali içler acısı..
İzmir'e sevgilerle

selam ilginizden dolayı teşkkürler bu taraflara gelince
tanışalım belki kalan yerleri birlikte keşfederiz.

NİVACI' Alıntı:
selam ilginizden dolayı teşkkürler bu taraflara gelince
tanışalım belki kalan yerleri birlikte keşfederiz.
Memnuniyetle Burhan Abi,sizinle tanışmaktan şeref duyarım.Haziranda oradayım.Müsait olursanız,Çelebi Adası'nde ya da tam karşısında birlikte kadeh kaldırır,Çeşme'den,Gerence'den konuşuruz.Hem bana mihmandar olur,bilmediğim yerleri gezdirirsiniz.....

Sevgili kardeşim ne demek başımın üzerinde yeriniz var
zevk duyarım siz kıavuz olmadan'da ö dağı perişan eden
mermer ocağını bulmuşsunuz fakat gerence en güzel oradan syredilir
görüş mek dileğiyle
(aklıma gelmişken BADEM BÜKÜNÜ biliyormusun)

Bilmiyorum.Geldiğimde vaktiniz olursa birlikte gezeriz.
Sevgi ve Saygılarımla....

dostlar için vaktimiz her zaman var biz ömrün üçünü etabını koşuyoruz
seni biraz daha coşturayım
benim izmire 60 Km mesafede yaklaşık 900 rakımlarda
deresi kesilmeyen ve suyu içilebilen zaman zaman karacaların
domuzların her akşam uğradığı minicik bir yerim var bazı kestane
ağaçları 1500 yaşında tahmin ediliyor.
yazları oraya çıkıyorum.Klasik yayla göçü.Gelince orayada çıkar ev şarabıda içeriz.
burhançiçek1@hotmail.com yazarsan telf. veririm çükü orada netimiz yok.
sevgilerimle

Ne diyorsun Burhan Abi ? Şimdi aklımı aldın.900 rakımlı tepeler,dereler,karacalar,şaraplar.....Cenneti tarif ediyorsun. İzmir'de arayıp da bulamadığım mekanlar.Kesin haziranda yanındayım.Bu güzel teklifin için çok teşekkür ederim,ayrıca seni tanımaktan gururluyum.Özelden msj.atıp tel.noyu vereceğim.Bir de rumuzumun üzerine tıklarsan ( Çelebi ) gezdiğim yerleri görebilirsin.
Saygılarımla....

gelince göreceksin hilafımın olmadığını.
İzmirin güzelliği bu istanbulda ev yada işten 60 km sonra nereye
varabilirsin
bekliyorum sağlıkla

İstanbul'da da var 60 km.sonra güzel yerler ( Şile-Ağva,Kilyos-Yeniköy ) Ancak İstanbul'da çakal çok.O güzelim yerleri b...ka çevirmekte çok marifetliler.Dediğin gibi İstanbul'da 60 km. dışında bakir yerler kalmadı.Bu yüzden hafta sonları 200-250 km.açılmak zorunda kalıyoruz.Mesela aşağıdaki linke tıklayıp cennetlerimizden birini görebilirsin abi....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18864.0

evet karadeniz turunuzu izledim çok beğendim,
değişimlerin farkınavardım ben ogüzergahı az farklı olarak,
bölge daha bakir'ken yaptım 1998 temmuzunda
imkanlarım el verse dünya gözü ile tekrarlardım
salihli,banaz,ilk kurşun,altıntaş,kütahya,eskişehir,mihalıççık,barajın önünden,mudurnu,abant,
bolu,yedigöller,orman içinden,divriği,devrek Bartın amasra ve sahilden rastladığım her kahve rengi levhaya saparak sınıra kadar
iftiharla anıyorum(4205)km uzun göldeki set yoktu özkürtünde baraj inşaatı yeni başlıyordu
zir kaleye kılavuzluk eden çocuk şimdi mühendis oldu
umarlm okurken uykun gelmedi. selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.