arkadaşlar zj almak için birkaç tane araca baktım çogunun jantlarında orta kapak eksigi var bu kapakları nereden ve kaça temin edebilirim bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var ...teşekkürler
Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum
yıldırım bey aldınız mı aracı hayırlı olsun diyelim mi....
bu linkte var ama ebayden falan sipariş verirseniz çok daha ucuza gelir gibi geliyor bana bi araştırın
Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum
bencede alp tam hatırlamıyorum ama moparı 27 tl mi ne idi en son fabrikasından aldığımda bide uzak doğu malı vardı oda 20 tl idi yanlış hatırlamıyosam yanlış bile hatırlasam 5 tl oynar )
unal' Alıntı:
bencede alp tam hatırlamıyorum ama moparı 27 tl mi ne idi en son fabrikasından aldığımda bide uzak doğu malı vardı oda 20 tl idi yanlış hatırlamıyosam yanlış bile hatırlasam 5 tl oynar )
arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde karar verecegim aracın herşeyi iyi fena degil lastiklere bakıyorsun jantın ortasında kuyu gibi bir delik yani göze batıyor hani bu moparimidir herneyse bunun yüzünden araçtan vazgeçmeyim temin edelebilecek bir parçaysa alıp kendim takayım istiyorum fakat kimden bulunur kim satar kaça satar şimdi moparinin peşine düştüm diye fahiş fiyat isterlermi istemezlermi valla kafayı yiycem ...bana bir adres bir fiyat verebilirmisiniz ....en iyi dileklerimle hepinize teşekkürler
yıldırım bey istanbulda tüm jeep parçası satanlarda ve çıkmacılarda bulunabilecek bir parça....aracı alım kararı verirken etkili olacak bir parça değil bence...önce aracı alın sonra yakınlarınızdan biri hediye olarak alır size zaten ;D
mertbirincioglu' Alıntı:
yıldırım bey istanbulda tüm jeep parçası satanlarda ve çıkmacılarda bulunabilecek bir parça....aracı alım kararı verirken etkili olacak bir parça değil bence...önce aracı alın sonra yakınlarınızdan biri hediye olarak alır size zaten ;D
aynı fikirdeyim....bi bu eksik olsun...bakacağım en son şey...yensi yada eskisi takıldığında farkedilmeyecek, sorun yaratmayacak, masraf çıkarmayacak bişey...siz aracınızı alın buluruz bi şekilde...
y-bsungur' Alıntı:
arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde karar verecegim aracın herşeyi iyi fena degil lastiklere bakıyorsun jantın ortasında kuyu gibi bir delik yani göze batıyor hani bu moparimidir herneyse bunun yüzünden araçtan vazgeçmeyim temin edelebilecek bir parçaysa alıp kendim takayım istiyorum fakat kimden bulunur kim satar kaça satar şimdi moparinin peşine düştüm diye fahiş fiyat isterlermi istemezlermi valla kafayı yiycem ...bana bir adres bir fiyat verebilirmisiniz ....en iyi dileklerimle hepinize teşekkürler
1)Mopar almanıza gerek yok bunun gibi parçayı... Yan sanayileri gayet iyi... Tek sorun eskidikleri için tırnaklarının esnekliklerini kaybetmesi, takarken çevresine silikon sıkılıyor, veya iki sıra bant sarıyor öyle takıyorsunuz, ne düşüyor ne sırıtıyor...
2)Satın almayı düşündüğünüz bir kaç araç içinde karar kıstasınız bu jant göbeklerinin eksikliği olmamalı... bence...
3)Siz aracı alın, eksiğinizi buraya yazın, ben ve diğer üyeler size bulmaya çalışırız... Ankara' da bi tanıdığım bi usta bunlardan tornada ürettirdi bildiğim kadarıyla... Arar sorarım, ama önce bana "şu kadar lazım" demeniz lazım...