cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,613

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar zj almak için birkaç tane araca baktım çogunun jantlarında orta kapak eksigi var bu kapakları nereden ve kaça temin edebilirim bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var ...teşekkürler

Etiketler
Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

yıldırım bey aldınız mı aracı hayırlı olsun diyelim mi....
bu linkte var ama ebayden falan sipariş verirseniz çok daha ucuza gelir gibi geliyor bana bi araştırın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-jant-gobegi-jeep-grand-cherokee/detay?

Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

ben iki yıl önce çıkma bi tanesini 20 tl' ye almıştım...
tabi, o parça için pahalıydı ama sonuçta tek bitane ve 20 lira çok fazla değildi...

şimdi 60tl X 4 = 240...

ürkütüyor tabi ;D

orjinal moparın bile bu fiyat olacağını sanmıyorum acıkcası

Ankara' da mısınız....

Bulabilirim galiba...

bencede alp tam hatırlamıyorum ama moparı 27 tl mi ne idi en son fabrikasından aldığımda bide uzak doğu malı vardı oda 20 tl idi yanlış hatırlamıyosam yanlış bile hatırlasam 5 tl oynar :smiley:)

unal' Alıntı:
bencede alp tam hatırlamıyorum ama moparı 27 tl mi ne idi en son fabrikasından aldığımda bide uzak doğu malı vardı oda 20 tl idi yanlış hatırlamıyosam yanlış bile hatırlasam 5 tl oynar :smiley:)

Unal

Mopari 80 TL ye de satan var maalesef. Jantlara 5 tanesine 450 TL verip aldim jant gobegi 400 TL. Dellendim almiyorum dedim.

arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde karar verecegim aracın herşeyi iyi fena degil lastiklere bakıyorsun jantın ortasında kuyu gibi bir delik yani göze batıyor hani bu moparimidir herneyse bunun yüzünden araçtan vazgeçmeyim temin edelebilecek bir parçaysa alıp kendim takayım istiyorum fakat kimden bulunur kim satar kaça satar şimdi moparinin peşine düştüm diye fahiş fiyat isterlermi istemezlermi valla kafayı yiycem ...bana bir adres bir fiyat verebilirmisiniz ....en iyi dileklerimle hepinize teşekkürler

yıldırım bey istanbulda tüm jeep parçası satanlarda ve çıkmacılarda bulunabilecek bir parça....aracı alım kararı verirken etkili olacak bir parça değil bence...önce aracı alın sonra yakınlarınızdan biri hediye olarak alır size zaten ;D

s40euro' Alıntı:
Unal

Mopari 80 TL ye de satan var maalesef. Jantlara 5 tanesine 450 TL verip aldim jant gobegi 400 TL. Dellendim almiyorum dedim.

yarın fabrikayı arayıp sprarım bakalım perakende satış fiyatı ne bu göbeğin

mertbirincioglu' Alıntı:
yıldırım bey istanbulda tüm jeep parçası satanlarda ve çıkmacılarda bulunabilecek bir parça....aracı alım kararı verirken etkili olacak bir parça değil bence...önce aracı alın sonra yakınlarınızdan biri hediye olarak alır size zaten ;D

aynı fikirdeyim....bi bu eksik olsun...bakacağım en son şey...yensi yada eskisi takıldığında farkedilmeyecek, sorun yaratmayacak, masraf çıkarmayacak bişey...siz aracınızı alın buluruz bi şekilde...

30 euro satış fiyatı kdv dahil fiyatı ..jant göbeğinin

97 zj orjinal çıkma jant ne kadardır bilen var mı? Stepnedeki artık iptal:smiley:

y-bsungur' Alıntı:
arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde karar verecegim aracın herşeyi iyi fena degil lastiklere bakıyorsun jantın ortasında kuyu gibi bir delik yani göze batıyor hani bu moparimidir herneyse bunun yüzünden araçtan vazgeçmeyim temin edelebilecek bir parçaysa alıp kendim takayım istiyorum fakat kimden bulunur kim satar kaça satar şimdi moparinin peşine düştüm diye fahiş fiyat isterlermi istemezlermi valla kafayı yiycem ...bana bir adres bir fiyat verebilirmisiniz ....en iyi dileklerimle hepinize teşekkürler

soluksuz yazıyorsunuz... anlamakta zorlanıyorum, kusura bakmayın..

1)Mopar almanıza gerek yok bunun gibi parçayı... Yan sanayileri gayet iyi... Tek sorun eskidikleri için tırnaklarının esnekliklerini kaybetmesi, takarken çevresine silikon sıkılıyor, veya iki sıra bant sarıyor öyle takıyorsunuz, ne düşüyor ne sırıtıyor...

2)Satın almayı düşündüğünüz bir kaç araç içinde karar kıstasınız bu jant göbeklerinin eksikliği olmamalı... bence...

3)Siz aracı alın, eksiğinizi buraya yazın, ben ve diğer üyeler size bulmaya çalışırız... Ankara' da bi tanıdığım bi usta bunlardan tornada ürettirdi bildiğim kadarıyla... Arar sorarım, ama önce bana "şu kadar lazım" demeniz lazım...

Selamlar...

s40euro' Alıntı:
Unal

Abi jantları 450 tl' ye çok iyi almışsın... Burada çıkmacılar takımına 750 istiyor... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR