unal' Alıntı:orjinal moparın bile bu fiyat olacağını sanmıyorum acıkcası
unal' Alıntı:bencede alp tam hatırlamıyorum ama moparı 27 tl mi ne idi en son fabrikasından aldığımda bide uzak doğu malı vardı oda 20 tl idi yanlış hatırlamıyosam yanlış bile hatırlasam 5 tl oynar)
s40euro' Alıntı:Unal
Mopari 80 TL ye de satan var maalesef. Jantlara 5 tanesine 450 TL verip aldim jant gobegi 400 TL. Dellendim almiyorum dedim.
mertbirincioglu' Alıntı:yıldırım bey istanbulda tüm jeep parçası satanlarda ve çıkmacılarda bulunabilecek bir parça....aracı alım kararı verirken etkili olacak bir parça değil bence...önce aracı alın sonra yakınlarınızdan biri hediye olarak alır size zaten ;D
y-bsungur' Alıntı:arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde karar verecegim aracın herşeyi iyi fena degil lastiklere bakıyorsun jantın ortasında kuyu gibi bir delik yani göze batıyor hani bu moparimidir herneyse bunun yüzünden araçtan vazgeçmeyim temin edelebilecek bir parçaysa alıp kendim takayım istiyorum fakat kimden bulunur kim satar kaça satar şimdi moparinin peşine düştüm diye fahiş fiyat isterlermi istemezlermi valla kafayı yiycem ...bana bir adres bir fiyat verebilirmisiniz ....en iyi dileklerimle hepinize teşekkürler
s40euro' Alıntı:Unal
Mopari 80 TL ye de satan var maalesef. Jantlara 5 tanesine 450 TL verip aldim jant gobegi 400 TL. Dellendim almiyorum dedim.