Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,158

Smihter

Ana Kamp
Dizel Kare kasa cherokee arıyorum. 4.0 vardı cok yaktıgı için sattım aractan cok zevkimi alamadıgım için dizelini almaya karar verdim 2.1 weya 2.5 dizel cherokee si olan varsa veya tanıdıgı olan buraya yazabilirler. hafif kazalı weya motoru gitmiş dizel cherokee lerde olur cünki arbayı aldıgımda bastan sona yaptıracagım için hasarlı aracta olur. Şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

bu motor serileri daha mı az yakıyor?
4,0 ınız ne kadar yakıyordu? kaç model di?

dizel oldugundan az yakması lazım 92 model 190 hp olan dandı km sehir içi 550 kurus yakıyodu . Dizel olanları 250-300 kurus arası yakıyomus .

Smihter' Alıntı:
dizel oldugundan az yakması lazım 92 model 190 hp olan dandı km sehir içi 550 kurus yakıyodu . Dizel olanları 250-300 kurus arası yakıyomus .

yanlış bilgi sahibisiniz...
iyi montajı yapılmış, ayarları iyi bir lpg sistemi olan, evveliyatında bakımları düzgün, ateşleme, hava filtresi, motor saüğlığı iyi olan 4,0 lpg de daha az yakar...
dizellerin parça sorununu bir araştırın, ne kadar verimli motorlar olup olmadığını araştırın...ve gidin 4,0 alın illa kare kasa yani xj istiyorsanız...
bana sorarsanız gidin 5,2 zj alın...yakıt farkı yoktur aralarında...

997799' Alıntı:
yanlış bilgi sahibisiniz...
iyi montajı yapılmış, ayarları iyi bir lpg sistemi olan, evveliyatında bakımları düzgün, ateşleme, hava filtresi, motor saüğlığı iyi olan 4,0 lpg de daha az yakar...
dizellerin parça sorununu bir araştırın, ne kadar verimli motorlar olup olmadığını araştırın...ve gidin 4,0 alın illa kare kasa yani xj istiyorsanız...
bana sorarsanız gidin 5,2 zj alın...yakıt farkı yoktur aralarında...
şöyle bi durum daha var .mazot 3,50 kurus .mazot bu fiyatta iken arac belki lpg ile aynı yakabilir ama ucuz mazot koydugumuzda bu fiyat ta cok fazla fark olusuyor olucak.yani dizel araba hertürlü karlı oluyor :D

Smihter' Alıntı:
şöyle bi durum daha var .mazot 3,50 kurus .mazot bu fiyatta iken arac belki lpg ile aynı yakabilir ama ucuz mazot koydugumuzda bu fiyat ta cok fazla fark olusuyor olucak.yani dizel araba hertürlü karlı oluyor :D

bahsettiğiniz araç multijet palio değil...

ben yazdım...uyarımı yaptım...alıp deneyip görürsünüz...

Smihter' Alıntı:

Dizel focus 250 kurus yakiyor ortalama dizel cherokee nasil yaksin o degeri, alin 5.2 lpg de sehir ici dikkatli kullanimda 380-450 yakma fikri kulaginiza hos gelecektir..

997799' Alıntı:
bahsettiğiniz araç multijet palio değil...

ben yazdım...uyarımı yaptım...alıp deneyip görürsünüz...
insallah bulursam alıcam da bulabilirsem :D

ucuz motorin almak mı ?

şaka yapıyorsunuz...
ucuz motorin = sanay = binlerce lira

kyenipazar' Alıntı:
ucuz motorin almak mı ?

şaka yapıyorsunuz...
ucuz motorin = sanay = binlerce lira
ucuz motorinden baska ucuz mazot biliyosanız kaliteli ondan alalım kaliteli en ucuzu 3.50 kurus yapıcak bişey yok

neyse ben konuyu kapatayım...
isminiz yazmıyor ismen hitap edemedik kusura bakmayın...

yazdığınız motor cinsleri bu araçların en tutulmayan, en problemli versiyonlarıdır..size bunu anlatmaya çalıştım, siz anlamamaya çalıştınız...sahibinden de 2-3 tane var, alın bilgilerinizi paylaşın, daha önce uyarmışlardı yazısını da eklersiniz....

moonwalker_arc' Alıntı:
Motoru bitik bir dizel xj alıp Starex motoru attın mı hem yakıtı memnun eder hemde araba yerinde durmaz.

farklı motor ruhsata işletilemiyor artık.
aynı markanın bile 2.1 olanı 2.5e bile cevıremıyorsunuz artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR