Beylikdüzü'nden Levent'e yaklaşık 4 saatte gittim adım adım dur kalk, hararet ibresi oynamadı bile. Şöyle bir şey var, orijinal servisine götürürseniz araca uygun antifriz koyarlar, sanayiye giderseniz jiplere bundan koyuyoruz derler ellerindeki antifrizi koyarlar, şanzıman yağıda aynı şekilde motor yağıda aynı şekilde, yine en basit örneği sanayide klima gazını 100-150 tl doldurtursunuz orijinal serviste şu anda 400 tl + kdv istiyorlar yani her şey kalite kalite. Araca nasıl kıymet verirseniz karşılığını o şekilde alırsınız.
şimdi bu konuda yazılabilecek şeyler sınırlı çünkü ben de dahil bir çok kişi, kullanıcı ve servislerin yorumuna göre hareket ediyoruz.
bu motor hakkında ki bilgilerim şunlar; zamanında jeneratör motoru olarak tasarlanmış ve üretilmiş, bu araçlara da koyulmuş fakat bir süre sonra hem randıman hem de şikayet sonrası elde hazır olan Mercedes motoru ile devam edilmiş. özellikle bazı servisler bu motoru ellemek bile istemiyor, hele ki hararet görmüş ya da revizyon gerekiyor ise..
diğer bir yorum da bu motorların araziye uygun olmadığı, zorlanmadan kullanılınca bakımı da tam ise bir sorun çıkarmadığı. şöyle bir gerçek var ki TR de bu motorların revizyon edilmemişini bulmak mesele (hoş yine yanlış bakım ve kullanım yüzünden 2,7 ler de de bulmak zor, hatta hararet görmemiş 4,7 de).
İlker beyin dediği gibi doğru kullanım, orijinal yağ ve bakım malzemeleri ile sorun çıkarmaması gerekiyor, ben serviste 300 küsür binde motoru ellenmemiş 3,1 görmüştüm mesela, sorduğumda da saat gibi çalışıyor demişlerdi.
bana göre negatif kısmı yedek parça ve önceki sahiplerinin araca ne yaptığını bilememek, bu sebeplerden de bu motor tutmuyor TR de (diğer ülkelerde de).
sonuç olarak çok temiz, bakımları tam, ellenmemiş olanı amaca göre alınabilir ama bütçe 2.7 ya da 4.7 ye yetiyorsa her zaman tercih sebebidir. 2. elde satışı zor bir araç.