cherokee icin diger markalarin uyumlari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,909

oguzhan3434

Zirve
cherokee mize baska markalarin motor baglantilari belki filitreler saft yada ic aksam elektronik vb. urun kullandiniz mi ? burdan bunlari paylasirsak alternatifi olmayan arkadaslara faydali olucagini dusunuyorum.
gecenlerde zj lerde az bulunan bagaj perdesinin tofas kartal ile hemen hemen ayni oldugunu ufak bi kac oynama ile taktiklarini gormustum :smiley:
motor su tapalarinin range rover klasik v8 ile ayni oldugu bizzat ben taktim ve gordum hala bi sorun yok.
buna benzer seyler yaptiysaniz sizde paylasin guzel bi topik olur diye dusundum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler
Ynt: Cherokee İcin Diger Markalarin Uyumlari

Bu soruyu bayanlara sorsan kartalla zj aynı araba zaten derlerdi emin ol:smiley:
Geçen eve yaklaşırken birşey lazım mı diye aradığımda, bizim park yerimize başkası parketmiş hem de aynı bizim araba dedi. Geldiğimde bir baktım yeşil renk bir kartal benim park yerime duruyor :smiley:

Ynt: cherokee icin diger markalarin uyumlari

belki o kare kasa 4.0 dir :p 5.2 farkli ;)

Lpg beyni mercedes'le aynı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (sabah neşesi olsun)

sen mersedesin hangi modelinde kullaniyosun yavuz abi ?

2.7 crd desen şanzıman, motor mercedes deriz de zj'nin silecek motoru gibi aksamları dışında ne olur :s eşsiz bir arazi taşıtı :smiley:

cam kaldırma motoru ve kapı kilit mekanizması da tofas kuş serisinin motorlarını adapte ediyorlar. ben yapmadım henüz

mertbirincioglu' Alıntı:
cam kaldırma motoru ve kapı kilit mekanizması da tofas kuş serisinin motorlarını adapte ediyorlar. ben yapmadım henüz
bu konuda en cok senin yazilarini okuycaz gibi :smiley: saft frezesini ordan aldim boyle yaptim sunu soyle yaptik felan :smiley: bende senin bi yazini okuyarak aynisini yaptim zamaninda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

SON KONULAR

Geri