Cherokee ler Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,488

Etiketler
Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması

Hadi Cherokeeciler bu kadarmıyız daha 30 u anca bulduk.... Etkinliğimizin yeri ve Formatını değiştiriyoruz.... Facebook daki Cherokee Off Road Team Grubumuza tüm cherokeci arkadaşları bekliyoruz....
Net bilgi 1-2 gün içinde verilecektir....

geçen bir arkadaş durdurdu trafikte 93 zj varmış onu da davet ettim +1 yani bu arada zj cilere soracakları cok haberiniz olsun..

Valla bu oluşumun amacı bilgi paylaşımı zaten bütün bilgi birikimimizi paylaşmaya hazırız.

Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken . Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.

bakas' Alıntı:
Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken . Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.
Afiş o kadar önemli değil, araç logoları zj kasa :]]

Gezi programı:
23.Aralık Pazar Sabah saat 09:30 da İstanbul yolu Havaalanı müzesi karşısında toplanılıp 10:00 da hareket edilecek Kazan üzeri Kurtboğazı barajından Pazar a dönülecek iğmir - Otacı üzeri Evci yaylasına varılacak. Yemek ve eğlence molası burda verilecek ve akşam üzeri dönüş Karagöl-Çubuk üzerinden yapılacaktır. Katılımcı sayısı belli olmadığından herkez kendi yiyecek ve içeceklerini getirecektir. Geziye sadece ve sadece Cherokeeler katılabilecektir.

diablo2barbar' Alıntı:
merhaba ismim güzel koçak ,bende 1999 model cherokee xj var bu etkinlikte yer almak isterim ailelerimiz katılabilirmi yoksa sadece beylermi katılacak belirtirseniz memnun olurum teşekkürler......

Ekli dosyalar

• 2012-10-07 12.31A.JPG
    147.3 KB · Görüntüleme: 168