KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hadi Cherokeeciler bu kadarmıyız daha 30 u anca bulduk.... Etkinliğimizin yeri ve Formatını değiştiriyoruz.... Facebook daki Cherokee Off Road Team Grubumuza tüm cherokeci arkadaşları bekliyoruz....
Net bilgi 1-2 gün içinde verilecektir....
Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken . Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.
Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken . Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.
Gezi programı:
23.Aralık Pazar Sabah saat 09:30 da İstanbul yolu Havaalanı müzesi karşısında toplanılıp 10:00 da hareket edilecek Kazan üzeri Kurtboğazı barajından Pazar a dönülecek iğmir - Otacı üzeri Evci yaylasına varılacak. Yemek ve eğlence molası burda verilecek ve akşam üzeri dönüş Karagöl-Çubuk üzerinden yapılacaktır. Katılımcı sayısı belli olmadığından herkez kendi yiyecek ve içeceklerini getirecektir. Geziye sadece ve sadece Cherokeeler katılabilecektir.
merhaba ismim güzel koçak ,bende 1999 model cherokee xj var bu etkinlikte yer almak isterim ailelerimiz katılabilirmi yoksa sadece beylermi katılacak belirtirseniz memnun olurum teşekkürler......