kerimakkis Kamp II Mesajlar 376 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 12 Ara 2011 #65 Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) huseyinyilmaz' Alıntı: abi bu ara yoğun çalışıyorum biliyorsun. birkaç güne tekrar arazideyim Genişletmek için tıkla ... Huseyin yeni Gördüm tam bir tebessüm oldu yuzumde, bir döndün pir döndün masallah ;D
Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) huseyinyilmaz' Alıntı: abi bu ara yoğun çalışıyorum biliyorsun. birkaç güne tekrar arazideyim Genişletmek için tıkla ... Huseyin yeni Gördüm tam bir tebessüm oldu yuzumde, bir döndün pir döndün masallah ;D
huseyinyilmaz One Life Dedik Gittik Aldık Mesajlar 982 Tepkime Puanı 6 Yer BURSA 12 Ara 2011 #66 Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) ya aslında gittik de dönemedik sayenizde döndük
M mrf46 Kamp I Mesajlar 174 Tepkime Puanı 0 Yer KAHRAMANMARAŞ 5 Ocak 2012 #67 Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) kerimakkis' Alıntı: sefa bey bizim ekipte henuz 5.9 yok ama emin olun denk gelse kimse sakınmaz o makine dehset maşallah... Genişletmek için tıkla ... BİZİM EKİPTE 2 TANE BİRİ DONANIMLI BİRİ DONANIMSIZ SATILIK 5.9 VAR YARIŞ ARACI HAZIRLAYACAĞIMIZDAN DOLAYI SATILIKTIR ARKADAŞLAR BİLGİNİZE.İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA bastv7888@hotmail.com adresinden ULAŞABİLİRLER
Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) kerimakkis' Alıntı: sefa bey bizim ekipte henuz 5.9 yok ama emin olun denk gelse kimse sakınmaz o makine dehset maşallah... Genişletmek için tıkla ... BİZİM EKİPTE 2 TANE BİRİ DONANIMLI BİRİ DONANIMSIZ SATILIK 5.9 VAR YARIŞ ARACI HAZIRLAYACAĞIMIZDAN DOLAYI SATILIKTIR ARKADAŞLAR BİLGİNİZE.İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA bastv7888@hotmail.com adresinden ULAŞABİLİRLER
kerimakkis Kamp II Mesajlar 376 Tepkime Puanı 0 Yer ADANA 6 Ocak 2012 #68 Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) Sefa bey yeni projeniz hayırlı olsun bizdede gündemde benzer bir proje durumu..
Ynt: CHEROKEE lerin dansı ) Sefa bey yeni projeniz hayırlı olsun bizdede gündemde benzer bir proje durumu..