Cherokee ZJ'ye Ses Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,943

alpaslanepli

Zirve
Yer
istanbul-bahçelievler
Amerikan versiyon radyo, sadece track çalan cd, standart dışı teyp ebatı, elektrik tesisatının ulaşılmazlığı.... Bu kendine münhasır özellikler yüzünden bir çoklarının bulaşma dediği tesisatçıların kaçtığı bir araba zj... Ancak 93 model olan aracımda cd lensinin eskiliği orjinal trackları bile zor çalmakta olduğundan arabam kadar çok sevdiğim araba da kaliteli müzik dinleme sevgim ya batarız ya çıkarız diyerek elektronikçimin garajında buldurdu beni.. Tam 8 gün yatan aracım artık son haline geldi.. Araçları yeni olan abilerimize belki gerekmemekte ama benim gibi 93 94 zj si olan abiler eğer araçlarında müzik dinlemeyi seviyorlarsa eminim ki onlar da var olan sistemlerinden şikayetçilerdir.. Bir alternatif olarak sizlerle paylaşmak istedim.. Tabi kusurları da yok değil.. Böyle bir şeye kalkışıyorsanız aracınızın orjinalliği ile az da olsa oynamanız gerekiyor. Bunu göze alırsanız sonuç güzel oluyor...

Etiketler

Ynt: Cherokee ZJ'ye Ses Sistemi

Resimleri photo bucket üzerinden yüklüyorsunu yanılmıyorsam forumda ayrıntılı anlatım yapılmıştı daha önce ...

Valla ben ses sistemimden memnunum . zaten araçta infitini gold kolonlar ve ampfi var . Yalnız orjinal teybi çıkardım ve yerine usb li mp3 çalan güncel ve düzgün bir cihaz taktım .

Tabi ses sistemi işinin sonu yok , hep daha kaliteli ve daha iyiye yönelmek mümkün .

birazda arazi ekipmanına bütçe ayırsaydın önce ;-) İşin şakası tabi güzel günlerde dinlemeni dilerim ...

Barış

Anaaaa..... Film koptu....!! Makinissssttt...!
Yok abi resim mesim yok....

o track işinden ben resmen bunalmış durumdayım, alpaslanepli iddia ediyorum en az senin kadar arabada müzik dinlemeyi severim , hatta bazen gece eve geldiğimde garajda motoru stop edip sigara eşliğinde saatlerce müzik dinlediğim olur böylede özelliklerim var, daha doğrusu vardı zj yi aldığımdan beri kendisinin hiçbi çekme cd yi ve orjinal cd lerin 10 tanesinin en az 8 ini okuyamaması bezdirdi bi cd alırken acaba okurmu nolur okusun diye düşünüp marketten çıkınca sürekli acı sonla karşılaşmaktan dolayı sonunda gidip bi fm transmitter aldım (çakmaklığa takılıp çalışan uyduruk bi aparat) bu seferde engellenemeyen tuner voice ve ses kalitesinin yerlerde sürünmesi sorunu ortaya çıktı. bide alırken sevinmiştim aaa infiniti gold varmış demiştim hale bak
niye çalmıyo anlamıyorum teybi değiştirmeden düzeltilemiyo mu bu okumama sorunu?? iki oto teypçiye gittim ikiside bi teyp platformu al değiştirelim dediler

Bertan kardeşim birebir hislerini yaşadım uzun yolda benzinciden aldığım (ki biliyorsun daha pahalı benzincide) cd yi arabaya gidene kadar Allahım ne olur okusun diye dua edip araba da okumadığı için sinirimden cd yi parçaladığım oldu. o çakmaklık aparatına takılan zımbırtı zaten teknolojinin en büyük çuvalı bence adamı müzikten soğutacak kadar berbat bir ses kalitesi var onda. Ne yazık ki güncel bir teyp taktırmaktan başka çözüm yolun yok. cd changer da deneme sakın . Zira bizim araçların orjinal teyplerinde bağlantı yeri yok yine mecburen radyo frekansından alan modellerden takman gerekir ki hem daha pahalı onlar mantığıda o çakmaklığa taktığınla aynı olduğu için sonuç yetersiz... Geriye iki seçeneğin var birincisi Barış abimiz gibi standart boy güncel bir mp3 player takmak tabi bu zevk meselesi bizim teyplerin boyutu kendine has olduğu için bu güncel teypleri takmak için ayrıca bir plastik aparat alıyorsun kalan boşlukları örtmek için, işte o benim hoşuma gitmiyor. İkincisi benim yaptığım gibi dublee dıyn takmak ( yazılışı kesinlikle yanlıştır gülmeyelim ) Ama bu seçenekte yorucu biraz çünkü nasıl standart teypler küçük geliyorsa bu da büyük geliyor. Orta konsolda kesme yapıp mdf yaptırman gerekiyor ve onuda gövdeye uyumlu yapmak için maun kaplama ya da boya gerekiyor. E onu takınca dur bas takayım dur anfi takayım diye iş uzuyor resimleri birazdan yine atmayı deneyeceğim görürsün bak başına neler geliyor

Barış abi bi cevabım da sana.. Latifeli demişsin tabi de doğru da diyorsun arazi için bütçe hususun da.. Kurduğum ses sisteminin parçaları bende vardı çok meraklı olduğumdan denk geldikçe alırdım. Ama yılda iki kez araba değiştiren biri olarak hiç bir arabamı tam benimsemediğimden taktırmadım . Hep bügün satacam yarın satacam diye bekledim.. Ama ne zaman ki zj nin koltuğuna oturdum . işte budur dedim ve tesisatı hakeden bu aracıma taktırdım. Yani montaj dışında masraf yapmadım. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim...

Abiler bu resim yollama işi yine kaldı zira 250kb dan yüksek resimler yüklenemiyormuş.. resimler 800kb nin üzerinde bunu düşürmenin yolunu bilmiyorum bir anlayana düşürtüp yükleyeceğim sanırım yani galiba.. Ya da böyle bir tesisat yok mu acaba

Resim küçültmek için office yüklü ise microsoft office picture manager var . Resmi onunla açıp yukardan resmi düzenleye basarsan , boyutu değiştirebilirsin yada baya sıkıştırıabilirsin kb olarak ...

Aslında photo bucket kendi yapıyordu gibi geliyor ama inceleyemiyorum şuan .

bu iş ,arabayı toplarken yapılan işlemlere dönmüş ve işallah aracın kapalı bir garajda duruyordur malum istanbul !!!! iti ,uğursuzu bol ...

Güle güle kullan ...

Zevk meselesi tabi ... Yalnız ateşin söylediklerine katılıyorum aracı sağlam yerlere park etmeye çalış ...

güzel olmuş arazide ici dagılmasın assas mazeme dijitat işin zor hem arazide hem itlerle hayırlısı olsun genede