kıymetli gezenbilir üyeleri bazılarınız en azından beni iartık biliyorsunuzdur diye düşünüyorum cherokee si olmayan fakat yakın gelecekte sizin aranıza aracıylada katılacak olan bir üyeyim malumunuz ister istemez cherokee sitelerini ve videolarını bir merakla inceliyorum dün birkaç tane videoda bu arçların motor sesleri ile ilgili bazı videolar seyrettim resmen büyüleyici bir ses,gücün sesi müthiş bir şey fakat aracım olmadıgı için içindeyken seyahette bu nasıl bir durum oluşturuyor bilmiyorum siizlerden ricam bu araca sahip kişiler olarak uzun yoldaki ses ve araç içindeki yolcunun yolcuların gerek konforu gerekse motor sesinin içeri ne kadar etkili oldugunu merak ediyorum kısaca ben kalabalık aile yapısına sahip bir kimseyim en küçügümüz 8 yaşında veuzun yola gidip gelmeyi düşünen bir aileyiz uzun yolda motor sesi bizi ciddi rahatsızlık verirmi aracın uzun yol konforu nasıl belli süratler dahilinde 90 ile max 140 arası süratlar diyelim.bu konudaki şahsi tecrübelerinizi yazabilirseniz sevinirim hepinize şimdiden teşekkür ederim