KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar,aracımı satalı oldu epey iç resimleride çekmemiştim kusura bakmayın yardımcı olamıyorum bu hususta.. Cihaza gelirsek çok iyi bir cihazdır fiyatına göre iyi iş yapar imkanınz varsa AVX-44 modelini alın özellik olarakta çok dolu bir cihazdır.
bende 2002 vj jeep var arkadaşlar 10 lu cd değiştiricsi i var ama çalışmıyor, bu tamir ettrilebilirmi ,tamir ettirdiğime deyermi,yada bana bu raç için bir teyp önerebilirmisiniz.
evet arabayı ilk aldığımda CD Seçiyordu ama çalışıyordu şimdi okumuyor , araç teyip radyo çalışıyor , cd changer den krak. krak sesler geliyo sanki cd yi yuvaya yerleştremiyormuş zorlanıyormuş gibi algıladım ama başka birşey de olma olasılığı var. durum bu , bazı arkadaşlarda göz bozulmuştur değişirse olur falan dediler ,
ustalar siz ne dersiniz orjinali kurtarabilirmiyiz.
iyi günler cd yi koydugunuz mekanizmadaki çarklar bozulmuş muhtemelen 20-30 tlye yaparlar bide 70-80 tl civarında yenibir göz takarlar sıfır cd çalarınız olmus olur herhangi bir cd secme veya okumama probleminiz kalmaz
malesef yok ama normal araba tesisatı yapan yere gitmeyin çünkü onlarda tamirciye gönderiyo ve üstüne para koyuyo hiçbir iş yapmadan maslak sanayide tamirciler var orda esnafa bile sorsanız söylerler veyada google oto teyp tamiri diye aratırsanız bulabilirsiniz
Maslak sanayide osman ve kamil usta vardır.namıdiğer pioneer osman.
master servis ve diğer amerikan araç servislerinin tamir işlerini yaparlar.
tel numarası ( osman ustanın ) 0533 419 24 24
valla geçen hafta gittim osman ustanın atelyesine teybi cd changer söktü 30 dakikada bakımını tamirini yaptı , montajın ı bitirdi ve çayımıda ısmarladı , herkeze tavsiye ederim iyi insanlar ve ustalar para göz değil sabit 60 lira servis ücretleri var ekista fiyat çıkarsa söylüyorlar zaten, benim 2 parça olduğu için ufakta bir ikram yaptılar orjinal teyip ve cd changerim mi kurtarmış oldum.