Cherokee'de Ses Sistemleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hotr1de Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,777

Etiketler

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri

Özgür bey merhaba,

Su teyp meselesini kurcaladım bende 96 zj için. KD AVX1 taktınız 0kudugum kadarıyla f0t0lar varmı memnunmusunuz? tavsiye edermisiniz. Kaca mal 0ldu.

Tesekkurler...

Merhabalar,aracımı satalı oldu epey iç resimleride çekmemiştim kusura bakmayın yardımcı olamıyorum bu hususta.. Cihaza gelirsek çok iyi bir cihazdır fiyatına göre iyi iş yapar imkanınz varsa AVX-44 modelini alın özellik olarakta çok dolu bir cihazdır.

bende 2002 vj jeep var arkadaşlar 10 lu cd değiştiricsi i var ama çalışmıyor, bu tamir ettrilebilirmi ,tamir ettirdiğime deyermi,yada bana bu raç için bir teyp önerebilirmisiniz.

evet arabayı ilk aldığımda CD Seçiyordu ama çalışıyordu şimdi okumuyor , araç teyip radyo çalışıyor , cd changer den krak. krak sesler geliyo sanki cd yi yuvaya yerleştremiyormuş zorlanıyormuş gibi algıladım ama başka birşey de olma olasılığı var. durum bu , bazı arkadaşlarda göz bozulmuştur değişirse olur falan dediler ,
ustalar siz ne dersiniz orjinali kurtarabilirmiyiz.

iyi günler cd yi koydugunuz mekanizmadaki çarklar bozulmuş muhtemelen 20-30 tlye yaparlar bide 70-80 tl civarında yenibir göz takarlar sıfır cd çalarınız olmus olur herhangi bir cd secme veya okumama probleminiz kalmaz

malesef yok ama normal araba tesisatı yapan yere gitmeyin çünkü onlarda tamirciye gönderiyo ve üstüne para koyuyo hiçbir iş yapmadan maslak sanayide tamirciler var orda esnafa bile sorsanız söylerler veyada google oto teyp tamiri diye aratırsanız bulabilirsiniz

Maslak sanayide osman ve kamil usta vardır.namıdiğer pioneer osman.
master servis ve diğer amerikan araç servislerinin tamir işlerini yaparlar.
tel numarası ( osman ustanın ) 0533 419 24 24

hüseyin abi dogru soyluyo unuttum ben onu maslakta tanımayan yok ve onun yapamıyacagı işte yok:smiley:

valla geçen hafta gittim osman ustanın atelyesine teybi cd changer söktü 30 dakikada bakımını tamirini yaptı , montajın ı bitirdi ve çayımıda ısmarladı , herkeze tavsiye ederim iyi insanlar ve ustalar para göz değil sabit 60 lira servis ücretleri var ekista fiyat çıkarsa söylüyorlar zaten, benim 2 parça olduğu için ufakta bir ikram yaptılar orjinal teyip ve cd changerim mi kurtarmış oldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,814
Kaydolan Son Üyemiz
Lütfi Erdoğan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR