<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 163896" data-quote="akınyılmaz" data-source="post: 1498282"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1498282"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1498282">akınyılmaz' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tabi ki şoföre ve başka pek çok değişkene bağlı. ben lpg de 65 kuruş yakıyorum. 4.3 lt sahibiyim, arabadan ziyade daha çok konforlu bir ata binmek gibi. O şahlanmayı bilen bilir. Elektrik tesisatı çok komplekstir, alırken de dikkat edilecek en önemli husus budur zira diğer herşeyi (yedek parça vs) tedarik edebilirsiniz. Hala iyi ustalar var, çoğu mekanik ustasının nazarında bu araçlar kolay tamir edilebilen araç kategorisinde. Yedek parçası pahalı diyenler çoktur, rockauto.com dan haberleri yoktur. Parçacılardan tiksinti gelir çünkü parçacıya gidip ayna sorarsan 500 lira ister ama internetten sipariş vermeyi becerebiliyorsan 8 dolar verip 3 gün sonra aracına kendin monte edersin (2017 usd kuru). vergisini bi alt basamaktan ödüyorum o da zamlandı 944 tl oldu. Evet vergisi pahalı ama ne yapak aslan gibi besliyoruz işte. Özetle, dayanıklı araçtır, trenle falan çarpışmazsanız her türlü içinden sağ çıkarsınız, yatmayı sevmez, biraz internet kullanabilen için parçası boldur, ustanın da iyisini bulup çayını içtin mi gerisi tevatür. Sadece ve sadece eğer elektrik tesisatında arıza varsa uzak durun. Elektrikçi götürdüğünüzde hallederiz abi derse elektrikçiden de uzak durun. Eyyorlamam bu kadar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Selamünaleyküm bana ulaşa bilirmisin 05412936901</div>