KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba dostlar aracım land rover series 1973 model dizel bir motora sahip mercedes 5 silindirli dizel motor kayıtlı ve ruhsata işli araç antalya ingiliz konsolosluğundan çıkma 3 cü sahibiyim bu güzelliğe neler yapacağımı bu platformda paylaşmak istedim yada bu şekilde retro kalacak aracı klasık olarak düşünüyorum bunun üzerinden gideceğim yada gitmeyeceğim tam karar vermiş değilim ama gelişmeleri buradan paylaşım yapacağım aracın çalışmayan hiç bir parçası yok km sayacı bile ilk günkü gibi çalışmakta herşey yerli yerinde etiketlerine varana kadar hepsi mevcut bu şekilde korunmuş bir aracı heba etmek doğru olmaz zamana yaymak en iyisi şimdilik bu kadar ilerliyen zamanlarda bolca resim ve fikir paylaşacağım sizlerden gelen fikir ve önerilere açığım teşekkürler saygılar
kolay gelsin hakikaten çok hoş duruyor ama nacizane hidrolik direksiyon disk fren vestanoz ve radyatör değişimi daha da kullanım rahatlığı sağlar diye düşünüyorum
kolay gelsin hakikaten çok hoş duruyor ama nacizane hidrolik direksiyon disk fren vestanoz ve radyatör değişimi daha da kullanım rahatlığı sağlar diye düşünüyorum
westinhouse mevcut ve radyatör değişimi yapıldı hatta yeni yakıt deposu ve şamandırası getirttim onlarıda taktım bunlar önemli hidrolik direksiyon ve dısk fren kulanmayı düşünmüyorum orjinaline sağdık devam edeceğim şimdilik
depo damlatıyor nedendir bilinmez uğraşacak zamanda yok ilk sahibine ulaştık onlarda eskiyen orjinal depoyu baz alacak bir tane yenisini yapıp takmışlar ancak bu zamana kadar götürmüş şimdi değişme vaktı geldi uzun uğraşlar sonucunda bir tane orjinal getirtmeyi başardım ve ayrıca şamandırayı da getirtmeyi ihmal etmedim takım olsun diye
merhaba arkadaşlar 1 aylık bir aradan sonra bir şeyler yazmak istedim plakaları değiştirdim ve akabinde muaynenin yolunu tuttuk gitmeden kendimce çoğu kontrolu yaptım ancak en çok korktuğum frenlerdı araç hepsinden geçti ancak arka sağ frenden bıraktılar sapma çok fazla bu yüzden kaldığını söylediler %70 bir sapma var bu çok fazla diyer tekerlerde sorun yok ancak sağ teker fena durumdaydı