Çiftalan ve Pirinçli Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,811

kuroscu

Kamp II
Yer
istanbul g.o.p beşyüz evler
bu gün güzel bir hava vardı zeminde güzeldi fotograf çekme özürlü birisi olarak .pek foto çekip yayınladıgım söylenemez arkadaşlar istemeseydi sanıyorum bir kaç fotoyuda çekemeyecektim neyse başlayalım ilk foto açemi olan arkadaşımız yasin baktım tepeden elinde motorlan iniyor aklıma geldi ve fotolarda buradan başladı
sonra baktıki foto hemen motorlan poz vermeye başladı

çiftalandayız
yeni arkadaşımız ve yeni crosscumuz yasin

motorlara bakış arada yılmazda kaynamış
yılmazda kamarayı gördü başladı kamaraya rol kesmeye

bendede ne var anlamadım fotolarda hep kısa boylu ve çirkin çıkıyorum oysa biret pit gibi oldugum söyleniyor

o agaca çıkma yasi dedim dinlemedi ve agacı devirdi

anaaa bunlar ne yapyor böyle tattirivallimi oynuyorlar nedir sanki çiftalan oyun bahcesi

şöyle bir ormana dalıyorum ve inanamıyorum halen mantar var iyimi çok iyi
neyse pirinçliye dönüş

pirinçliye veda son bakış

veee gazi barajına giriş eylence ve motorları yıkamaca

suyada girmişim fakat fotoraf makinası çekememiş

bırakın beni yüzmek istiyorum diyor motorum fakat ben bırakmıyorum
yılmazda aprillasıyla coşuyor

yılmazın motoru zaten yüzmeye alışık yılmazı derinlere getirmeye çalışıyor bu sefer yılmaz izin vermiyor

girişte motoru tutamayan yasin düşüyor neyse kendisi kıyıda kalıyor

yılmazın yardımıylan tekrar suya geri dönüyor

motorlarımız temizlend,i ve akşam oldu bizlerde eve gri dönüşe geçtik umarım beyenirsiniz

Ynt: Çiftalan ve Pirinçli Gezisi

İlk deneysel fotoğraf çalışmalarınız geçmişte yaptığınız çalışmalara göre gayet iyi, her ne kadar bazı fotoğraflarda kadraj sıkıntısı olsa bile. renklerdeki doygunlu iyi, hangi ISO'da çekim yaptınız? Sudaki çekimlerde enstante ayarınızdan dolayı fotoğraflar bulanık çıkmış uızun pozlama mı denediniz. bence biraz ISO'yu arttırıp diyaframı da açsaydınız daha net çalışmalar elde ederdiniz.
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz
Bu yorum bir fotoğrafçı olarak, aramıza katılmaya ( fotoğraf grubuna ) kafaya koymuş Kurosçu arkadaşımın çalışmalarına yaptım.

Bir motosiklet sürücüsü olarak ise : Güzeş bir gün geçirmişsiniz, ben çamur deya beklerken siz yüzmee gitmişsiniz UFUKK abümüzü de alsaydınız ya birkaç derin dalış sortileri yapardı orda.

kazasız belasız evinize dönmüşsünüz bu çok iyi. Yeni fotoğraf ve maceralarınızı bekliyorum.

Ben mi ne yaptım..?? eski İstanbul yoluna vurdum kendimi Mollafenari'ye doğru Dağ orman köyyolu, keçi patikası derken herekenin dağlarında sahile salladım kendimi. İyi bir keşif gezisi oldu

Selamlar
Murat VURAL

murat ustam ben fotoları çeptelefonundan çektim makinayı taşımak sorun oluyor sudaki fotolara gelince hızlı gecişlerde hareketin olmasından ve yakalamak zor oldugundan bozuluyor ceptende bu kadar oluyor işte .iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkürler ben fazla foto çeken birisi deyilim öyle alışkanlıklarım yok malesef

Sen " Fotoğraf çekmesini de öğrenmek istiyorum " de, ben sana öğretirim kurosçu. Özellikle gittiğin yerlerde bol bol fotoğraf çekersin. Senin de gördüğün gibi cep telefonu ile olmuyor bu işler.

Motokros yarışları hazerfende olucak galiba yine.. Orda bol bol fotoğraf çekersin.

aslında bende nikon var fakat malum arazi ve gazlama bide full koruma ve üst baş tan dolayı teli bile nereden buluyum derken bide makinayla ugraşamam denedim olmuyor sırf bu yüzden foto çekmeye üşeniyorum artı bide terim sogumasın durmayım diyorum işte böyle murat fakat fotograf çalışması için senden yardım alabilirim sözünü unutma

Son yüklediğiniz fotoğraflardaki şartlara ben kesinlikle sokmam makinamı zaten makinam yanımdayken motosiklet kullanımım ile fotoğraf makinasız faraklı çok dikkat ediyorum, sende haklısın. Korumak lazım.

Fotoğraf konusunda yardımcı olurum her zaman merak etme.

bayram harika fotolar şunu anlamadım yasin arkadaşımız kot pantolon ile göl yatağına giirip kuros yapıyor,nalburdan 10 tl ye yağmurluk aldırsaydın yazık ıslandığı zaman buz gibi olurdu düşmemesi şans.

yasin racing ci motoru bakımda bizde arada cross a alıştırıyooruz ortamı bilmedigi için öyle daldı bizimle normal üst başla neyse saglam adam ona bişey olmaz sendende haber bekledim belki gelmek istersin diye olmadı kısmet başka zamana artık ufuk sen iste sana yasinin kullandıgı motoru ayarlayabiliriz oda yılmazın bi hafta sonu yeterki sen gel

evet bu konuda haklısın bir kaç kere getirdim her tarafı çamur oldu bide taşımak da sorun oluyor ayrıcana siteye resimleri atmakda pikseli fazla oldugu için biçimlendirme çok zaman alıyor cepten daha hızlı ve çabuk oluyor ve fotolarda hemen hemen internette aynı duruyor
foto konusunda senden yardım alacam

gel hafta sonu edirneye gidelim de giderim,ama oralara gelmek için motorum olsa gene dakika durmam,ayarla bak geliyormuyum gelmiyormuyum görürsün,inan bu motorla beni sıkar hemde çok belkide soğutur,ötekine ne yaparsam yapaım altınızdaki motorlar gibi olmaz, hem bu sıralar daliş için araştırma yapıyorum,bröve almalıyım .

ufuk ciddi ciddi geleceksen ben yılmazı arayım konuşuyum hayır demeyecegini biliyorum da senin gelecegin konusunda şüpeliyim genede sorayım

tamam anlaştık bayram haftaya ,cumartesi,pazara,kimseye söz vermiyorum,seninleyim,bu haftaistanbul dışındayım.,haftaya süper plan yapalım,sadece motosiklet olmadığı için gelemiyorum o koşullara uygun olarak,yoksa yağmur çamur binen bir kişiyim bilirsin beni,haftaya senleyim tabi olursa o iş.