CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özgürkırdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,045

özgürkırdar

Ana Kamp
merhabalar...öncelikle size hayalimden bahsetmek istiyorum...cj 5 sahbi olmak istiyorum fakat herşeyiyle kendim yaratmak istiyorum..ama nerden nasıl baslayacağımı bilmiyorum :-[yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Selamlar uzmanlıkla yakından uzaktan alakam olmamasına rağmen ilk cevabı ben vereyim dedim. Öncelikle hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız kesinlikle yardım gelecektir.

hatay-iskenderun da oturuyorum...yardımcı oldunuz için teşekkür ederim

ilk mesajımda olmak istiyorum yazmışım aslen almak istiyorum olacak kusura bakmayın :D ilk başta makul bi fiyata almak istiyorum

İstanbulda olsaydınız tavsiye edebileceğim yerler vardı. Ünal abi tam senin numaranı veriyordum ki hızır gibi yetişmişin

bende öyle tahmin ettiğimden önce ne alaçağına karar ver karar verdikden sonrada neler yapaçağını düşünürsün derim :smiley:)araç almadan düşünme böyle şeyleri kim ne derse desin hepsi boşa gider çünki :smiley:)sen bi dereyi gör pacaları sıva bide derenin içine gir merak etme dereden çıkaracak çok kişi olaçakdır :smiley:)karar verip aracı oldığında haber ver yardımcı oluruz her konuda :smiley: tabi araçla ilgili bölümde :smiley:

öncelikle bütcen ne bu iş için hiç yapılmamış araç için ne kadar ayırırsın ona göre bakalım bişelere yoksa herkes için gereksiz spor hareketleri olur :smiley:)

ben bişey sorayım abi ondan sonra bütçeyi konuşalım olur mu?yani astarı yüzünden pahalı olmayacak şekilde bir cj 5 ne kadar olur

Ynt: cj 5 hakkında uzman olan abileri yardıma bekliyorum

bu arada boşa oyaladığımı felan sanmanızı istemem hocam yanlış anlaşılmayım

işde bende ondan dedim astarı yüzünü gecerde geçmezde bu sana kalmış bişe yoksa niye sorayım senide boşa hayala kapılmaman için sordum ben sen de büceni ben ondan sonra derim sana neyin nasıl olacağını

özgür arkadaşım benden s ana abi tavsiyesi 5000 tl ile ne cj5 alınır nede toplanır o paraya ançak cj5 görünümlü williys diye araç var ...onunda eli ayağı düzgün olanı 8000 tl civarında hadi 5000 tl buldun williys cj5 değil ama en az bak en az diyorum yanlış anlama olmasın 3000 tl harcarsın gene gelir 8000 tl ye 5000tl olmaz ama hadi buldun diyelim bi cj5 en az bi 5000 tl d aha harcaman gerekirki düzgün gitsin diye bu harcadığın 5000 tl ile düzgün yürür sadece aksesuarlar felan hariç en iyisi sen gel vazgeç bu cj sevdasından yada az daha para riktir en az bi 10 000 tl öyle al derim bi uzman olarak genede karar senin benim fikrim bu kendi düşüncemde bu sorduğun söylediklerin karşısında malesef gercek söylenmesi gereken sözler bu kolay gelsin sana

abicim görüşlerin için çok teşekkür ederim aydınlattığın için beni.ben belki bulurum diyordum 5000tl e bi cj 5 zaten güzel bişe bulacağımı sanmıyorum.yavaş yavaş ilgilenirim elime para geçtikçe...ama dediğini düşüneyim biraz daha para biriktireyim en iyisi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR