namor Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Web www.bahcecikoffroad.com 4 Ocak 2012 #1 aracıma lastik izini genişletmek amacı ile defransiyel arıyorum acaba yardım edebilirmisiniz ?
huseyin43 Taytıs Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 Yer kütahya 19 Ocak 2012 #2 Ynt: cj 5 ime defransiyel nasıl oranda bi difransiyel arıyosun amacın lastikleri biraz daha dışa almakmı yoksa devri değiştirmekmi ?
Ynt: cj 5 ime defransiyel nasıl oranda bi difransiyel arıyosun amacın lastikleri biraz daha dışa almakmı yoksa devri değiştirmekmi ?
namor Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli Web www.bahcecikoffroad.com 19 Ocak 2012 #3 Ynt: cj 5 ime defransiyel lastikleri dışa almak istiyorum
huseyin43 Taytıs Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 Yer kütahya 19 Ocak 2012 #4 Ynt: cj 5 ime defransiyel namor' Alıntı: lastikleri dışa almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... flanş yapılır tornada basit çok ölçülü yapmak lazım fazlası zararlıdır.
Ynt: cj 5 ime defransiyel namor' Alıntı: lastikleri dışa almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... flanş yapılır tornada basit çok ölçülü yapmak lazım fazlası zararlıdır.