jeep' Alıntı:özür dilerim ama garaj bölümüne bu konuyu açarak ilk yanlışı yapmışsınız. Büyük harf kullanarak ki anlamı bağırmaktır. İkinci yanlış. cj-5 aracınız hangi model belirtmemişsiniz. 4 çeşit marş motoru vardır. jeep markası cj-5 için ise 65 den 83 e kadar değişik modeller üretmiştir. Eksik bilgi 3. yanlış. Adınız yok telefonunuz yok, yaşadığınız yer belli değil. 4. yanlış.. Bence konuyu silip bu dediklerimin ışığı altında yeniden yazın. Nereden nasıl kaç paraya hangi cinsinden bulabileceğinizi o kadar iyi biliyorum ki ama yazmak içimden gelmedi. Tekrar özür..
ata036' Alıntı:selamlar göktuğ abi arkadaşım konuyu yanlış açmış olabilir yeni üye ondanbüyük harfin bağırmak anlamına geldiğini yeni öğrenmiştir.
aracın modelini marş moturunun özelliklerini yarın bildirecektir. seninde bildiklerini paylaşacağına eminim
![]()
bayram geliyor adam arabasıyla gezecek gezenbilirin yeni üyelerinden hani yardımcı olsak diyorum
![]()
![]()
selamlar tarık
jeep' Alıntı:Tarık kardeşim gezenbiliri yaklaşık 2007 yılından beri takip ederim. Bu uyarılarına pek ihtiyacım yok teşekkür ederim. Özel mesaj kutumu görsen kimlere nasıl yardımcı olduğumu anlarsınız.
Halim arkadaşımız da konuyu doğru yerde doğru şekilde açtığı anda cevabı verdim zaten.