CJ-5 MARŞ MOTORU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ardos-der Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,697

Etiketler
Ynt: CJ-5 MARŞ MOTORU

özür dilerim ama garaj bölümüne bu konuyu açarak ilk yanlışı yapmışsınız. Büyük harf kullanarak ki anlamı bağırmaktır. İkinci yanlış. cj-5 aracınız hangi model belirtmemişsiniz. 4 çeşit marş motoru vardır. jeep markası cj-5 için ise 65 den 83 e kadar değişik modeller üretmiştir. Eksik bilgi 3. yanlış. Adınız yok telefonunuz yok, yaşadığınız yer belli değil. 4. yanlış.. Bence konuyu silip bu dediklerimin ışığı altında yeniden yazın. Nereden nasıl kaç paraya hangi cinsinden bulabileceğinizi o kadar iyi biliyorum ki ama yazmak içimden gelmedi. Tekrar özür..

jeep' Alıntı:
özür dilerim ama garaj bölümüne bu konuyu açarak ilk yanlışı yapmışsınız. Büyük harf kullanarak ki anlamı bağırmaktır. İkinci yanlış. cj-5 aracınız hangi model belirtmemişsiniz. 4 çeşit marş motoru vardır. jeep markası cj-5 için ise 65 den 83 e kadar değişik modeller üretmiştir. Eksik bilgi 3. yanlış. Adınız yok telefonunuz yok, yaşadığınız yer belli değil. 4. yanlış.. Bence konuyu silip bu dediklerimin ışığı altında yeniden yazın. Nereden nasıl kaç paraya hangi cinsinden bulabileceğinizi o kadar iyi biliyorum ki ama yazmak içimden gelmedi. Tekrar özür..

selamlar göktuğ abi arkadaşım konuyu yanlış açmış olabilir yeni üye ondan :D büyük harfin bağırmak anlamına geldiğini yeni öğrenmiştir. :D aracın modelini marş moturunun özelliklerini yarın bildirecektir. seninde bildiklerini paylaşacağına eminim :D :D bayram geliyor adam arabasıyla gezecek gezenbilirin yeni üyelerinden hani yardımcı olsak diyorum :D :D ;)
selamlar tarık

başkan jeep murat abide var yenitip marş dinamosu geçen ben aldım tlfnu:2165753838 arayıp sorarsınız

çok teşekkür ilgileriniz için.teknik bölümünden açtım konuyu ufak harfle :smiley: burdan siliyim diyorum konuyu.

ata036' Alıntı:
selamlar göktuğ abi arkadaşım konuyu yanlış açmış olabilir yeni üye ondan :D büyük harfin bağırmak anlamına geldiğini yeni öğrenmiştir. :D aracın modelini marş moturunun özelliklerini yarın bildirecektir. seninde bildiklerini paylaşacağına eminim :D :D bayram geliyor adam arabasıyla gezecek gezenbilirin yeni üyelerinden hani yardımcı olsak diyorum :D :D ;)
selamlar tarık

Tarık kardeşim gezenbiliri yaklaşık 2007 yılından beri takip ederim. Bu uyarılarına pek ihtiyacım yok teşekkür ederim. Özel mesaj kutumu görsen kimlere nasıl yardımcı olduğumu anlarsınız.
Halim arkadaşımız da konuyu doğru yerde doğru şekilde açtığı anda cevabı verdim zaten.

jeep' Alıntı:
Tarık kardeşim gezenbiliri yaklaşık 2007 yılından beri takip ederim. Bu uyarılarına pek ihtiyacım yok teşekkür ederim. Özel mesaj kutumu görsen kimlere nasıl yardımcı olduğumu anlarsınız.
Halim arkadaşımız da konuyu doğru yerde doğru şekilde açtığı anda cevabı verdim zaten.

burası bir paylaşım sitesi ve dikkat ederseniz uyarı yapmadım hep gülerek bazı şeyleri yazdım hem halim arkadaşımız yeni siteden soğumasın ilk açtığı konuda bu tür bi tepki gördüğü için yazdım onları yanlış yazdıysam özür konuyuda pek fazla uzatmak istemiyorum. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.