Ynt: CJ 5 Öndüzen Sorunu ?..
Merak edenler için dün Adana da Gürkan bey ile buluştuk. Meslektaş çıktık. Sonra gittik cj ye baktık. 2.5 inc skyjacker yükseltme kiti (makas ve amortisörlerden oluşan) gayet başarılı uygulanmıştı. Küpe veya diğer yerlerde boşluk yoktu. Ancak yeni takılan ve orjinal olmayan hidrolik direksiyon sistemi direksiyonda yaklaşık ÇEYREK TUR kadar boşluk olmasına sebep olmuştu. Ben sorunun burada olduğunu düşünüyorum. Konuyu Gürkan bey ile görüştük pazartesi salı bunu durumu düzeltecek sanırım. Ayrıca CJ yi ben çok beğendim. Çok düzgün, ses yok gayet hoştu. Zannederim 77 model olmalı önler kampana idi. Ama arka diferansiyel AMC20.. ??? Debriyaj çok yukardan kavrıyordu ve benzin deposu yoktu. Bu eksiklerde giderilirse araç sorunsuz kullanılacak duruma gelebilir diye düşünüyorum.
İlave modifiye konusunda Gürkan a benim dediğim; kullanarak eksiklerini sen tespit edip kendine göre geliştirmen hayırlı olacaktır şeklinde idi. Ama virüs 3-5 güne kadar etkisini gösterir fikrindeyim ;D Peşinden çadır, kilit, vinç ilave aydınlatmalar gelecektir sanııyorum. ;D