jeep
Zirve
Ynt: CJ 5 Öndüzen Sorunu ?..
Abi yok ya. Ben takılıyordum. Usta olmak öyle bir iki yılla olacak iş değil. 1 saat anahtar elimden düşmezse gece boyunca kollarım ağrıyor. CJ nin ön düzeni ile çok uğraştık ustalarla birlikte. Gerçi uğraşmadığımız yeri kalmadı. Ama yalnızca cj. XJ desen anlamam zaten. Sizler işin içindesiniz. Adana da modifiye konusunda Türkiye ortalamasının üzerinde bir şehir. Şahinlerin moda olduğu zamanlar, 250 basan şahin yapmışlardı. Mutlaka iyi ustalar vardır. Ama cj ile kalpten uğraşacak usta azdır. O yüzden mecbur sizde öğreniyorsunuz çoğu yerini..
ulusotomotiv' Alıntı:estafurullah göktuğ hatta bircok ustadan iyi bildiğinede eminim çünki jeep işi gercek anlamda farklı bilgi beceri ve insanın içinden gelen sevgi ile yaşanan bişe olduğunu bildiğim için ve seninde ne kadar cok s evdiğini bildiğim için jeepleri asla böyle saydı saymadı gibi bişe düşünmeni istemem ben bunca senedir bu işin bu camianın içindeyim ve hergün yeni bişe öğreniyorum hoş bu cj değil yeni modeller hakkında ama olsun bildiğim tek bişe varsa oda bilgi denizinde bişe bilmediğimdir saygılarımla
Abi yok ya. Ben takılıyordum. Usta olmak öyle bir iki yılla olacak iş değil. 1 saat anahtar elimden düşmezse gece boyunca kollarım ağrıyor. CJ nin ön düzeni ile çok uğraştık ustalarla birlikte. Gerçi uğraşmadığımız yeri kalmadı. Ama yalnızca cj. XJ desen anlamam zaten. Sizler işin içindesiniz. Adana da modifiye konusunda Türkiye ortalamasının üzerinde bir şehir. Şahinlerin moda olduğu zamanlar, 250 basan şahin yapmışlardı. Mutlaka iyi ustalar vardır. Ama cj ile kalpten uğraşacak usta azdır. O yüzden mecbur sizde öğreniyorsunuz çoğu yerini..