KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kıskanılmanın iyisi ; teşekkür ederim....Karamandere offroad mesire yari 1995 senesinde İSOFF un ilk başkanı rahmetli Murat ÇOKGÖRMÜŞ ve benim tarafımdan bulunmuş bir alandır , hala hazırda İSOFF un iğneada parkurunun geçiş güzergahındadır ve zor bir parkurdur....
selamlar
çok güzel bir araç olmuş elinize sağlık. Wagoneer başlığı altındaki konularada bu çalışmalarınızı eklerseniz çok sevinirim. bir iki fotoğraf mükemmel olurdu.
şimdiden teşekkür ederim.
sevgiler saygılar
Merhaba; wagoneer aşkınız takdire şayan ,kırmızı wagoneer İSOFF başkanlarından Aykut SEZGİNER in eski aracı kullanmışlığım vardır kıymeti bilinmesi dileğimdir......CJ sayfasındaki AKRABASI BULUNDU ekli CJ7 deki tüm resimleri komple buraya almak istiyorum ama site yapım aşamasında olduğu için beklemedeyim olmazsa tek tek aktaracağım...
yaw arkadaşım neden şu canavarın temiz pak kartpostallık detaylı resimlerini koymuyosun eziyet çektiriyosun bize mahrum etme üşenme çek şöyle bol bol =)
yaw arkadaşım neden şu canavarın temiz pak kartpostallık detaylı resimlerini koymuyosun eziyet çektiriyosun bize mahrum etme üşenme çek şöyle bol bol =)
Araç 4.2 düz altı.... bende keşke 8 otomatik olsa diyordum ama türkiye girişi 8 olarak yok galiba.........Araç resimlerini kar kalkıp yıkamadan sonra çekeblir ve sizlerle paylaşabilirim sanıyorum TŞK....