KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
en iyisi 88-95 arası bir wrangler bulup ölçülerini alın en garanti şekilde ayarlatarak aracınızı hazırlayabilirsiniz.cj 7 ile aynı boyutlarda vede orjinal ölçüdeler.bestop tente jeep parçası satan arkadaşlarımızda vardır da hard top biraz zor ,bende arıyorum ama daha bulamadım.
Ergin abi dün akşam sanırım sizin arabayı gördüm 5m migrostan merkeze doğru gidiyordunuz saat 2000 civarları.Benim hardtopım geliyor sizin araba için de kalıp aldırabiliriz.Diğer arkadaşa da yardımcı oluruz.cj7 ve wranglerler bir birine uyuyorlar.
Hardtopı getirttiriyorum plexi camları buradan alınacak ayrıca sunrooflu modeli.arka cam tarafında ise ister açılan ister sabit yapabiliyorsunuz.Üstelikte sanırım maliyeti saçma sapan kalıplar yapmaya çalışanlara göre hayli ucuz .Ben bir tane yaptırmak için sordum kalıpla 2750 ytlyi buluyordu.Bu ise 1300$ kadar tutuyor 150 ytl camlar işlem tamam.Sizin araç için çok güzel durur,zaten sanırım siz küçük lastiklerle normal araç olarak da kullanıyorsunuz.Ben hallolur olmaz size haber veririm Murat 05423447062
teşekkürler tenteyi seviyorum ama dışarda bıraktığım zaman gözüm arkada kalıyor,bende metal kapılarda var zaten.başka araçlarda var ama bu araca binmek büyük zevk. gündelik kullanabiliyorum.bu aracı seviyorum.ayrıca hızlı gitmesi lazım o yüzden 235-75-15 mt/r lastik kullanıyorum,zaten fazlasıylada yeterli,sadece 6-7 cm yükselttik.