CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,861

Etiketler
Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum

arabanız peki gercekden orjinalmi ? kesme biçmelerdense best top uymaz hart top da yaptırılır ama dünya para tutar

İyi bir işçilikle uyar. Benimkide cj-6 dan Cj-7. Best top kullanıyorum ve milimetrik :smiley:

en iyisi 88-95 arası bir wrangler bulup ölçülerini alın en garanti şekilde ayarlatarak aracınızı hazırlayabilirsiniz.cj 7 ile aynı boyutlarda vede orjinal ölçüdeler.bestop tente jeep parçası satan arkadaşlarımızda vardır da hard top biraz zor ,bende arıyorum ama daha bulamadım.

Ergin abi dün akşam sanırım sizin arabayı gördüm 5m migrostan merkeze doğru gidiyordunuz saat 2000 civarları.Benim hardtopım geliyor sizin araba için de kalıp aldırabiliriz.Diğer arkadaşa da yardımcı oluruz.cj7 ve wranglerler bir birine uyuyorlar.

walla olur. evet saklı kent tarafından geliyordum.nasıl hallettin hard top ı.

Hardtopı getirttiriyorum plexi camları buradan alınacak ayrıca sunrooflu modeli.arka cam tarafında ise ister açılan ister sabit yapabiliyorsunuz.Üstelikte sanırım maliyeti saçma sapan kalıplar yapmaya çalışanlara göre hayli ucuz .Ben bir tane yaptırmak için sordum kalıpla 2750 ytlyi buluyordu.Bu ise 1300$ kadar tutuyor 150 ytl camlar işlem tamam.Sizin araç için çok güzel durur,zaten sanırım siz küçük lastiklerle normal araç olarak da kullanıyorsunuz.Ben hallolur olmaz size haber veririm Murat 05423447062

teşekkürler tenteyi seviyorum ama dışarda bıraktığım zaman gözüm arkada kalıyor,bende metal kapılarda var zaten.başka araçlarda var ama bu araca binmek büyük zevk. gündelik kullanabiliyorum.bu aracı seviyorum.ayrıca hızlı gitmesi lazım o yüzden 235-75-15 mt/r lastik kullanıyorum,zaten fazlasıylada yeterli,sadece 6-7 cm yükselttik.

Tamamdır ergin abi gelir gelmez sizin kızı da hardtop yapıyoruz İnşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR