Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harunakgun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,741

harunakgun

Yeni Üye
Merhaba;

Yeni bir güne yeni bir problemle başladık. Evladım canım cj-8'imin debriyajda iki gündür kendini belli eden bir sıkıntı vardı, ara ara boşalıyordu. Dün akşam kadıköyde tamamen boşaldı. Pompalamak falan hak getire.

Mecbur çektirdik. Bende 5 ileri BA10/5 şanzıman ve NP 231 arazi şanzımanı var. Şimdi ustayla konuştum. Şanzımanın Alt Merkezi kaçırıyor diyor. Parça için 500, işçilik için 400 TL gibi bir rakam talep ediyor.

Biz de malum bu işin çömeziyiz, tecrübeli arkadaşlar bu fiyat konusunda ne düşünüyor merak ediyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

iscilik cok demişler bir daha bana gelmesin diye herhalde
ben baskı balata komple degistim 150 lira iscilik verdim hatta baskıda sorun cıktı ikincisine birdaha indirdi onada para almadı usta

nboya' Alıntı:
iscilik cok demişler bir daha bana gelmesin diye herhalde
ben baskı balata komple degistim 150 lira iscilik verdim hatta baskıda sorun cıktı ikincisine birdaha indirdi onada para almadı usta

Abi hangi ustaya çalışıyorsun Kayseri de? Biraz konu dışı oldu ama :smiley:)

yasakşehir07' Alıntı:
harunbey öncelikle geçmiş olsun ama bu ücret çok çok çok fazla bana göre

çok teşekkürler. ancak makul bir kıyaslama yapabilmek için öncelikle istanbuldaki işçilik fiyatlarını öğrenmeye çalışıyorum. Zaten duruma göre bundan sonraki bakım onarımlarım için aracımı hangi ustaya emanet edeceğim çıkacak ortaya.

istanbulun neresindeyseniz ve hangi ustaya götürdüğünüzü yazarsanız belki başka bir yeri tarif edebiliriz.arnavutköyde benim bir dostum var size yardımcı olur.

yasakşehir07' Alıntı:
istanbulun neresindeyseniz ve hangi ustaya götürdüğünüzü yazarsanız belki başka bir yeri tarif edebiliriz.arnavutköyde benim bir dostum var size yardımcı olur.

Ben bostancıdayım, konsept itibari ile usta adını vermem doğru olmayabilir. Ancak istanbuldaki herhangi bir yere götürebilirim aracımı.

Bu seferlik işi bu ustaya hallettirmek durumunda kaldım aracın çekiciyle taşınması gerektiği ve en yakında onun olması sebebiyle. Tabi dediğim gibi, bundan sonrası için önerilerinize açığım.

Demekki Kayserililer burada da maharetini göstermiş.

osman' Alıntı:
Demekki Kayserililer burada da maharetini göstermiş.
bu sözü üzerime alınsam mı diye düşündüm ama ben balıkesirliyim nasıl olacak şimdi.burası için de yahudinin barınamadığı tek memleket derler.öyle bir ticaret anlayışı var yani sizin anlayacağınız.kayseri buranın yanında hiç kalır.sadece onların adı çıkmış bizim ise canımız (ben sadece yardımcı olmak amacıyla yazdım oysa )

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR