arkadaşlar merhaba yeniden aracımıcı yürür hale getirdik zor olsu biraz bizi sarkmış kapılar yordu ancak duzetmeyi başardik ancak ilk yolculuğumuzda arka sol forya sıyırdı ama baktık ileride bizi üzecek birde tek parça akıs sistemine geçelim dedik ve sipariş ettik ancak bu vazıyette forya dan korkarken başımıza daha elhem bir olay geldi arazıde tam çamurun keyfini almışken geri vites geçmiyor haydiiii bir aracın can damarlarından olduğunu öğreniyoruz
aracımız arkadaşlarımız tarafından geri geri çekiliyor ve arazıden çıkıyoruz araç kurtarıcıya yükleniyor ve usta ile kucaklaşıyor
Abi indirilen şanzıman candır. Elden geçmesi iyi olmuş. Bir daha kolay kolay sorun çıkarmaz umarım.
Ayrıca sol porya bende de sıyırdı. Çözümü şapkalı aksta buldum. Bu seferde biltanem dağıttı. Şimdi tekrar çift parçalı orjinal aksa döneceğim.
Abi indirilen şanzıman candır. Elden geçmesi iyi olmuş. Bir daha kolay kolay sorun çıkarmaz umarım.
Ayrıca sol porya bende de sıyırdı. Çözümü şapkalı aksta buldum. Bu seferde biltanem dağıttı. Şimdi tekrar çift parçalı orjinal aksa döneceğim.
bana da tek parçalı aksı önerdiler bu yüzden birde tek parçayı deneyeceğim benim disko 1 de de arka akis sıkıntım vardı onlarda tek parça şapkalı olandandı bende onları parçalı olarak değiştım ascroft marka sağlam çelikten poryalarda pirinçten ayrı şimdilik bir sıkıntı yok kullanıyorum asıl sorun şanzımanı açınca ortaya çıktı
Tek parça akslar bilindiği gibi sağlam kovan istiyor. Eğer arka diff sağlam dişlileri yoksa tüm yük oraya binecektir. Mutlaka bunu gm önünde bulundurun. Şanzıman da ne gibi sorunlar çıktı?
Tek parça akslar bilindiği gibi sağlam kovan istiyor. Eğer arka diff sağlam dişlileri yoksa tüm yük oraya binecektir. Mutlaka bunu gm önünde bulundurun. Şanzıman da ne gibi sorunlar çıktı?
merhaba esrafeel bey cj7-8 gibi aksesuarlı 2 tonun üzerindeki araçlarda kullanıyorlar şapkalı aks kitlerini 35 lastik + flanş v.s. ve sorun yaşayanı duymadım cj5 hafif olduğu için bir sorun çıkarmaması gerekiyor çift parçalı akslarda sağlam ama ustalık faktörü var porya sıyırmada sizin şapkalıda bilya dağıtmanız çelik flanşlardan olabilir bir arkadaşında başına geliyordu ordan aklıma takıldı , saygılar ...
Her zaman AMC20 için orijinal çift parçalı aks tercih ederim.
İki defa poryo sıyırdım. İlkinde frezeli poryo taktım. Usta göbek somununu iyi ayarlayamadığı için aks ve poryo frezesi tam oturmadı, onu da sıyırdım. İkinci aldığım aks frezesizdi. Preste, aks kendi yuvasını kendi açtı ve tek parça gibi oldu. Yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
Tek parçalı aks çakma Dana44 gibi oluyor. Tüm yük diferansiyelde olduğu için sorun çıkarsa maliyet en az 4 kat artacaktır. Hesabınızı ona göre yapın.