Cj-8 Ile Cj-6 Arasında Kaldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jRMix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,948

jRMix

Comming Soon !!!
Herkese merhaba, hafif arazi için bir araç arayışımız var. Gönlüm istiyorki önce konusunu açtığım Cj-5 olsun ama daha çok bağ,bahçe gidileceği için arkasında yük içinde yer olmalı. İlanlara bakarken CJ-6 gördüm ama kaportada biraz masraf vardı daha sonra uygun fiyatlı bir CJ8 gördüm turuncu renk. Bu seferde acaba fazlamı uzun dedim.

Acaba CJ8 kullanan arkadaşların yorumu nedir veya Jeep hakkında bilgili bir arkadaşın.

Neyine dikkat etmeliyim ? veya bu ayarda tavisye edeceğiniz başka araç var mı ? Aile 5 kişilik birde ufak tefek mahsül yük desek ona göre bir araç olmalı.

Etiketler

CJ8 almanızı tavsiye ederim CJ6 ya göre her bakımdan bir iki adım öndedir.

Bende öyle düşünüyorum arkayı hatta kapak yaptırıp bir nevi bagaj olarak kullanmak için.

Çok uzun değil demi fotoğraflarda genelde uzun duruyor ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende öyle düşünüyorum arkayı hatta kapak yaptırıp bir nevi bagaj olarak kullanmak için.

Çok uzun değil demi fotoğraflarda genelde uzun duruyor ama

CJ8 ilk adımda size uzun görünsede kısa sürede alışabilirsiniz ikisinin arasında çok büyük boy farkı yok.CJ6 kabini çok problemlidir ön kapıları ne kadar ayar yaparsanız yapın içeriye su ve ses alır ayrıca bu araçta SR4 seri şanzıman vardır bu şanzıman şehir içi kullanım için iyidir ama off-road kullanıma uygun değildir oldukça problemli bir şanzımandır Cj8 de T176 şanzıman vardır bu şanzıman hem şehir içi hemde off-road kullanıma uygun olup çok sağlam bir şanzımandır araçta bu varmı diye özellikle bakın ayrıca alacağınız CJ8 sac hard-top lu olmasına dikkat edin.

CJ8 ilk adımda size uzun görünsede kısa sürede alışabilirsiniz ikisinin arasında çok büyük boy farkı yok.CJ6 kabini çok problemlidir ön kapıları ne kadar ayar yaparsanız yapın içeriye su ve ses alır ayrıca bu araçta SR4 seri şanzıman vardır bu şanzıman şehir içi kullanım için iyidir ama off-road kullanıma uygun değildir oldukça problemli bir şanzımandır Cj8 de T176 şanzıman vardır bu şanzıman hem şehir içi hemde off-road kullanıma uygun olup çok sağlam bir şanzımandır araçta bu varmı diye özellikle bakın ayrıca alacağınız CJ8 sac hard-top lu olmasına dikkat edin.

Çok teşekkürlee evet T176 şanzımanı duydum hatta baktığım bi cj6 dada t176 şanzıman kullanmış adam. Buna mutlaka dikkat edeceğim hafif arazi hafif şehir içi olacak genelde haftasonu kullanılacak.

Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler