CJ Almak İstiyorum, Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukguckiran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,861

ufukguckiran

en iyi yol,bildiğin yol
Yer
ESKİŞEHİR
arkadaslar ben siteye yeni üyeyim ama çok hoşuma gitti ve ilk defa bir siteye bukadar bağlandım aile gibi geldi bana.bir araç almak istiyorum daha doğrusu bir araç var kime göstereyim fotoları mevcut bana yardım edermisiniz nasıl olur alayımmı alırsam ne yapmam gerek düşürülmekte istemiyorum ama çocukluk hayalim çocukluğum cjlerin içinde geçti ama anlamam bana yardımcı olabilecek biri varmı 0 542 3951357 kahramanmaraşta ikamet ediyorum kastamonuda abim bir willys cj görünümlü bulmuş ben şehir içinde bineceğim ofroad falan amacım yok bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla

Etiketler
Ynt: CJ Almak İstiyorum, Yardım?

Ben Gaziantep deyim. sen fotoları ve araç bilgilerini gönder yardımcı olmaya çalışırım. Hatta araç yakınlardaysa gidip bakabiliriz.

selamlar..

Hayırlısı olsun...
aramızda bir cj ci daha olucak...Tedavisi yok bu işin...Asfalttan araziye çıkabilirsiniz ben şaşırmam... :smiley:
Bu arada göktuğ abi Türkiyenin CJ uzmanı oldun valla herşeyi sana soracağız artık.. ;)

hasanfb' Alıntı:
Hayırlısı olsun...
aramızda bir cj ci daha olucak...Tedavisi yok bu işin...Asfalttan araziye çıkabilirsiniz ben şaşırmam... :smiley:
Bu arada göktuğ abi Türkiyenin CJ uzmanı oldun valla herşeyi sana soracağız artık.. ;)

Hasan abartma lütfen. Arkadaş Kahramanmaraş da aramız 70 km. Olsun o kadar. ;)

ama bir şekilde buraya atayım ama email yoluylada atabilirim 56 model willys en kısa zamanda atarım fotoları bu arada araç kastamonuda saygılarımla

Birde aracı alıp ne yapmak istediğinizi detaylı bir şekilde yazarsanız ayrıca karakteriniz hakkınca kısa ipuçları sizi doğru araca yönlendirmemize çok yardımcı olur. Tabi bu iş için ayırdığınız bütçe de önemli..

vallahi nediyeyim aslında willys vardı bir adet onada abim 3.000 tl diyince yavaş yavaşta bakımını yaptırırım dedim.aslında amacın kısa cj3-5-6 olabilir dedim ama çok paralar istendiği için birşey yapamıyorum birde bu konudan anlaman gerekiyor.geziniyorum bu site çok hoşuma gitti.herkes akraba eş dost gibi herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor .ben birde fotoğraf ekleyeceğim alacağımız willys için ama fotoyu nasıl yükleyeceğim bulamadım daha saygılarımla

herkese selam..
bende son 2 yıldır içimde çok büyük bir CJ5 hastalığı başladı.. o yıldan beri internete ilk girdiğimde direk satılık cj5 ilanlarına bakıyorum.. A'dan Z'ye her çeşidi var fiyatlar da çok değişiyor benim düşündüğüm ortalama fiyat 13.000 Tl ile 15.000 Tl arası.. sizlerden yardım istediğim konu ben askeriyeden çıkma cj5 alırsam yaptırsam daha mı masraflı olur bana bu konu hakkında bilgi verin..
Sizlerden yardım bekliyorum...
Şimdiden Teşekkürler

aramıza hoşgeldiniz

forumda bu konuda yazılanları okuduğunuzda ortak aklın yapılmış bilinen bir aracı almanın sıfırdan alıp toplamaktan daha ekonomik olduğudur. bu araçları alıp toplayanların bildiği bir şey bu aracı maliyet fiyatına satamayacaklarıdır.

yasarergun' Alıntı:
aramıza hoşgeldiniz

forumda bu konuda yazılanları okuduğunuzda ortak aklın yapılmış bilinen bir aracı almanın sıfırdan alıp toplamaktan daha ekonomik olduğudur. bu araçları alıp toplayanların bildiği bir şey bu aracı maliyet fiyatına satamayacaklarıdır.

Maliyet / 2 = satış fiyatı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.