Ynt: CJ Elektrik Şeması
bu konu benim işim bende otomasyon işi ile ugraşıyorum meteryal derken şema üzerindeki birim yazıları demek istedim ama ben hallettim bile o işi şindi istedigim kadar büyültüyom şemeyı yazılar net sagolun
bu şemanın elimin altında olması çok iyi oldu ben oto elektrikcisi deyilim ama pirensip aynıdır sonuç iyibariyle elektrikten çok başım yandı ustalaralran
tesisatım aydın cinede yapılmış 2007 de sorunsuz ama bundan sonra iş başa düşer başka eki varsa onlarıda alalım tamamı bumudur ?
74 cj 5 ime kontak degiştirmeye gittim usta hallederiz dedi başladı dagıttı dıreksıyon tertibatını toplayamadı 3 günde .allahtan sefaköyde mehmet ustaya getirdim o yaptı verdi sagolsun şindi ama hala dreksiyon göbeginden kornam çalmıyo sinyallerim çalışmıyo neden parça kaydetmiş ilk gittigim usta
80 cj 6 aracımınsa gene kontak degişimi için başka bi yerde tüm tesisatını mahvettiler soketi kesmiş hayvan usta sıra kılamens serisi baglamış soketyerine temassızlık olur diye deli oluyodum saçıkı başımı yoldum bide para istedi benden böyle daha ii oldu diye pişkin pişkin yıkıyodum dükkanını başına

tesisatla ilgili tavsiyelerim silikonlu kablo kullanılmasıdır maliyet yükselecek ama en saglıklısı ve sorunsuzudur kemikleşme olmaz yanma olmaz her rengi olmaz ama o kablonunda
ben sıfırdan yapacak olsam silikonlu kablo kullamırım ve renk sıkıntısı çekdigim yerdede numaratörle kablonun 2 ucuna hem şema üzerinde hemde kablo üzerinden no yazarak işlerim sorun olmaz şeme yanınızda oldugu sürece