CJ Elektrik Şeması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,003
Ynt: CJ Elektrik Şeması

Sorunlu, ekli ve kurumuş tüm kabloları değiştirdim. Grup kabloları kılıf içine aldım. Şemadaki orijinal renk kodlarında yeterli kablo bulamadığım için bulduklarımı kullandım ve şemayı yeni renklere göre düzenledim. Günde 2 - 3 saat çalışmayla iki hafta sürdü. Malzeme için yaklaşık 100 TL harcadım. Hem dashboard arkası hem de kaput içi düzene girdi. Akü ve çevresindeki röle bağlantılarını özellikle açıkta bıraktım.
İçim daha rahat. Zamanı olanlara elektrik devrelerini elden geçirme işini özellikle tavsiye ederim. Daha detaylı bir elektrik şemasını bir sonraki gönderiye ekliyorum.

Kaput içinin önce ve sonrası aşağıdaki resimlerde.





 

Etiketler








Ynt: Cj Elektrik Şeması

Mutlaka tanışmak istediğim kişilerden biridir emin abi. Teşekkürler tekrardan
 






Ynt: Cj Elektrik Şeması

El freni ikaz lambanız çalışıyor mu?
Çalışmıyorsa 10 - 15 TL'ye çalışır hale getirin. Aracımı ilk aldığımda benimki çalışmıyordu. Bana arka poryoda diş sıyırmasına ve yeni poryoya maloldu.

Bir yaylı anahtar alın (ENG 07-0102 Tablalı yaylı fren şalteri = 6 - 9 TL)
El fren pedalı arkasındaki tel yuvasının üzerine sabitleyin.



 

Ekli dosyalar

  • Atelye063.jpg
    165.8 KB · Görüntüleme: 410

cj6 aracımda yenileme yapmask istiyorum
elektrik tesisatı ile ilgili yardım alabilirmiyim