CJ7V8 Aerodynamics are overrated. Mesajlar 948 Tepkime Puanı 2 Yer Tarsus 25 Ağu 2009 #1 Muscle car tutkunu Mehmet Ali(MaL1bu74) arkadaşımızın CJ ile ilk offroad deneyimi.Video biraz uzun sonlara doğru sıkıcı olabilir,kısaltamadım
Muscle car tutkunu Mehmet Ali(MaL1bu74) arkadaşımızın CJ ile ilk offroad deneyimi.Video biraz uzun sonlara doğru sıkıcı olabilir,kısaltamadım
B bull SON NOKTA Mesajlar 1,121 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.isoff.org.tr 25 Ağu 2009 #2 Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi sami güzel video bari battı balık misali dalsaydın suya ;D
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 26 Ağu 2009 #3 Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi sesi muhteşem. eski günlerim geldi aklıma, bende böyle yerleri gördümü dayanamazdım. Şimdi biraz akıllandım biraz ;D
Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi sesi muhteşem. eski günlerim geldi aklıma, bende böyle yerleri gördümü dayanamazdım. Şimdi biraz akıllandım biraz ;D
B bay25 Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2011 #4 Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi bu ses headers degilmi ?
CJ7V8 Aerodynamics are overrated. Mesajlar 948 Tepkime Puanı 2 Yer Tarsus 24 Tem 2011 #5 Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi hayır headers yoktur araçta.
küçük ağa Zirve Mesajlar 1,865 Tepkime Puanı 2 Yer İskenderun 23 Ağu 2011 #6 Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi lastikler geniş tabanlı olunca çamur aracı tutmuş yoksa o çamurda durmaması lazım
Ynt: CJ ile İlk Off-Road Deneyimi lastikler geniş tabanlı olunca çamur aracı tutmuş yoksa o çamurda durmaması lazım