KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bilgi için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz ufak fotoğraftan ne işe yaradığını önce anlayamadım ama sayfanın başındaki ilk resimde arka tampona bağlı olarak görünce konu aydınlandı. Kullanışlı birşeye benziyor.
Merhaba arkadaşım,
Araban çok güzel güle güle kullan,
Sökmüş olduğunuz kurt ağzı, Deniz beyin dediği nato kancasına kullanmayacaksanız talibim.
Kalın sağlıcakla.
Bugün vinçmontajını tamamladık.Deneme fırsatıda bulduk.Performansından gayet memnun kaldık.Gerçekten değer.Bahçemizde 2 tondan fazla bir tekne vardı.Toprak üzerinde duran.Bağladık çektik bir yerden sonra,el freni artı firen artı geri vites.Sonuç araba ileriye gitti. ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Araba zaten yakışıklıymış vinçte yakışmış.
Hani takım elbisenin yaka cebine kırmızı karanfil ne güzel yakışır aynen öyle mutlu günlerde kullanın.
Kalın sağlıcakla.
Yunus bey,
Ben defender'e niyetliyimde benim doğup büyüdüğüm yerde doç, jeep (her türlüsü) ve ford minibüs vardır otomobil olarak makaslı M ford bulunur.
Bu nedenle cj lere azda olsa bir aşinalık var ve ben doğruyu söyledim.
Size söktüğünüz kurt ağzını sormuştum kullanmayacaksanız talibim diye, sanırım fark etmediniz.
Kalın sağlıcakla.