mrb benim 77 model bir cj5 var ben buna hidrolik direksiyon elektronik ateşleme ve önlere disk fren takmak istiyorum ben afyonda ikamet ediyorum bu konuda yardım alabilirmiyim teşekkürler
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.
yeni projem 46 willys toplamaya başladım.(araştırmalarıma göre cj3a) Şu ön ve arka defransiyeller üzerinde çalışıyorum dikkatimi çeken ön ve arka defrasiyel ayna mahruti oranları. Arka defransiyel 39/8 ön defransiyel 43/8 bu oranlar uygun mu yoksa eşit mi olmalı?
merabalar, cj5 var bende, fort taunus motorlu. 3 ileri orjinal şanzıman var. arazi şanzımanına sorun çıkarmadan 4 ileri şanzıman tavsiyeniz ne olur. kolaylıklar olsun
merabalar, cj5 var bende, fort taunus motorlu. 3 ileri orjinal şanzıman var. arazi şanzımanına sorun çıkarmadan 4 ileri şanzıman tavsiyeniz ne olur. kolaylıklar olsun
Tuzla da üretilen T model araçlar vardı. Bunların motoru 2000 cc Ford taunus motoru, şanzıman 4 ileri (Bildiğim kadarıyla ford minibüs şanzımanı olması lazım) arka arazi şanzımanı willys Dana 18 . Bütün bunlar akuple hale getirilmiştir. Motorunuz da taunus olduğu için bunlardan bir tane bulabilirseniz direk takıp yola devam edebilirsiniz. Bir zamanlar Kilis te bir hurdacıda (sitede ilanları vardı sanırım) bu şanzımanlardan epeyce vardı. Kolay gelsin.
Tuzla da üretilen T model araçlar vardı. Bunların motoru 2000 cc Ford taunus motoru, şanzıman 4 ileri (Bildiğim kadarıyla ford minibüs şanzımanı olması lazım) arka arazi şanzımanı willys Dana 18 . Bütün bunlar akuple hale getirilmiştir. Motorunuz da taunus olduğu için bunlardan bir tane bulabilirseniz direk takıp yola devam edebilirsiniz. Bir zamanlar Kilis te bir hurdacıda (sitede ilanları vardı sanırım) bu şanzımanlardan epeyce vardı. Kolay gelsin.
Osman bey çok teşekkür ederim. bilgileriniz çok kritik, ustamla paylaşacağım. bana 5 ileri taunus şanzımanı takamayacağını, eğer takarsak, arazi vitesinde sorun yaşayacağımı söylemişti. bu yüzden bilginiz için minnettarım. hayırlı vakitler dilerim
elinde T19-148 şanzuman veya T98 şanzumanı olan varmı, aslında bana şanzuman kutusuda yeterli, şanzuman dişlileri var ancak kutusunda çatlak var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.