CJ5 için muhafaza arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,333

jan

Kamp III
Yer
Ankara
79 model cj5 için muhafaza arıyorum şimdiki muhafaza marş motoruna oturan kısıma dar geliyo ve kastırıyo orjinal muhafaza arıyorum bilginize iyi günler

Etiketler

Ynt: CJ5 için muhafaza arıyorum

cj 8 ve cj 5 ın dınamoları benzer ama farklıdır aslında senınkı cj 8 olmasın ondan kasıyor olabılır bıde mars dıslısının orjınal olmasına dıkkat et bu konuda zamanında bızde bıraz sıkıntı cekmıstık

Ynt: CJ5 için muhafaza arıyorum

himbere53' Alıntı:
cj 8 ve cj 5 ın dınamoları benzer ama farklıdır aslında senınkı cj 8 olmasın ondan kasıyor olabılır bıde mars dıslısının orjınal olmasına dıkkat et bu konuda zamanında bızde bıraz sıkıntı cekmıstık

Teşekkürler ilginize ustaya götürdüm arabayı vurdurarak çalıştırdım usta bakıcak yanı durum neticelensin haber veririm teşekkürler iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.