Fiyatları güncel sorduğum için biliyorum. T18-A toplanmışı 850 TL dana300 e flanş adapteli hali, 41/10 ayna mahruti 1200 TL ön arka takım(bu çıkma, istanbul da sıfırını aynı fiyata alırsın), Kilit powertrax 1500 TL amc20 için, bunu da sor..
Fiyatları güncel sorduğum için biliyorum. T18-A toplanmışı 850 TL dana300 e flanş adapteli hali, 41/10 ayna mahruti 1200 TL ön arka takım(bu çıkma, istanbul da sıfırını aynı fiyata alırsın), Kilit powertrax 1500 TL amc20 için, bunu da sor..
Pazartesi ankara ya gidiyoruz. Gaziantep te arkadaşın 77 cj-5 ine komple diferansiyel ve yükseltme kiti almaya. Bugün liste çıktı. Ön dana30 cj-8 den disk frenli, arka dana44 scout powertrax %100 kilit ile, 2.5" yükseltme kiti skyjacker, 33x13.5x15 maxxis mudzilla lastik 10" mangels jant. Liste toplamı 8000. Bende Ankara da ki işleri halledeceğim. 1 taşla bir kaç kuş. ;D
göktuğ bey merhabalar. mangels jant çok aradım ama artık gelmiyor, fabrikası kapandı gibi yanıtlar aldım, siz jantları nereden ve kaça bulduğunuzu , ayrıca yükseltme kiti için ne fiyat aldığınızı paylaşırsanız çok işime yarar. teşekkürler.
Orkun senden birşey kaçmıyor. 2 ay görünmüyorsun ortada T18 yazıyorum hooop Orkun hemen müdahale ediyor. Gerçekten bravo.senin ki T18 di sanırım ;D O kadar seninkini okumuşum ki aynısını yaptım zannediyorum ;D
Pardon ya bende ki T19-A, T18A nın birinci vitesi senkromeçsiz, kara şanzıman denilen tip.
T19-A
1-6.32, 2-3.09, 3-1.68, 4-1.00 R-6.96 heavy duty
göktuğ bey merhabalar. mangels jant çok aradım ama artık gelmiyor, fabrikası kapandı gibi yanıtlar aldım, siz jantları nereden ve kaça bulduğunuzu , ayrıca yükseltme kiti için ne fiyat aldığınızı paylaşırsanız çok işime yarar. teşekkürler.
kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim birde cj 6 mı yoksa 8 i im onerirsiniz?