CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sector4.0 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,408
Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi 41-11 ayna mahruti bakarmısın banada.. :D
Kilit varsa kilit olur abi.. :smiley:

AMC20 için değil mi?

hasanfb' Alıntı:
Birde senin şanzumandan varmıdır T18 a mıydı neydi... ???

Benim şanzımandan çok. 4 ileri full senkromeçli T18-A İstersen hemen toplattırırım. Ama sende T176 yokmu?

Etiketler

Fiyatları güncel sorduğum için biliyorum. T18-A toplanmışı 850 TL dana300 e flanş adapteli hali, 41/10 ayna mahruti 1200 TL ön arka takım(bu çıkma, istanbul da sıfırını aynı fiyata alırsın), Kilit powertrax 1500 TL amc20 için, bunu da sor..

41/10 ayna marutinin yan sanayisi ile dana -spacer arasında takmında 300 lira oynuyor. Orjinalinden şaşmayın derim.

Jeep34' Alıntı:
41/10 ayna marutinin yan sanayisi ile dana -spacer arasında takmında 300 lira oynuyor. Orjinalinden şaşmayın derim.

Zaten orjinal almazsan dayanmaz. Aslında ben çıkma parça seviyorum. Direk amerikan. Yan sanayi yerine çıkma amerikan tercih ederim.

Bu T19 olmasın?

jeep' Alıntı:
Fiyatları güncel sorduğum için biliyorum. T18-A toplanmışı 850 TL dana300 e flanş adapteli hali, 41/10 ayna mahruti 1200 TL ön arka takım(bu çıkma, istanbul da sıfırını aynı fiyata alırsın), Kilit powertrax 1500 TL amc20 için, bunu da sor..

jeep' Alıntı:
Pazartesi ankara ya gidiyoruz. Gaziantep te arkadaşın 77 cj-5 ine komple diferansiyel ve yükseltme kiti almaya. Bugün liste çıktı. Ön dana30 cj-8 den disk frenli, arka dana44 scout powertrax %100 kilit ile, 2.5" yükseltme kiti skyjacker, 33x13.5x15 maxxis mudzilla lastik 10" mangels jant. Liste toplamı 8000. Bende Ankara da ki işleri halledeceğim. 1 taşla bir kaç kuş. ;D

göktuğ bey merhabalar. mangels jant çok aradım ama artık gelmiyor, fabrikası kapandı gibi yanıtlar aldım, siz jantları nereden ve kaça bulduğunuzu , ayrıca yükseltme kiti için ne fiyat aldığınızı paylaşırsanız çok işime yarar. teşekkürler.

jeep' Alıntı:

41/10 ön arka ayna mahruti 1000 tl orjinal :smiley:) dana 44 kilitte ayna mahruti üzerinde yok 750 tl çok temiz çıkma oda :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Orkun senden birşey kaçmıyor. 2 ay görünmüyorsun ortada T18 yazıyorum hooop Orkun hemen müdahale ediyor. Gerçekten bravo.senin ki T18 di sanırım ;D O kadar seninkini okumuşum ki aynısını yaptım zannediyorum ;D

Pardon ya bende ki T19-A, T18A nın birinci vitesi senkromeçsiz, kara şanzıman denilen tip.

T19-A
1-6.32, 2-3.09, 3-1.68, 4-1.00 R-6.96 heavy duty

http://cjford.stormloader.com/Tech/mantransinfo1.htm

bu sayfa da bütün şanzımanlar var.

chala' Alıntı:
göktuğ bey merhabalar. mangels jant çok aradım ama artık gelmiyor, fabrikası kapandı gibi yanıtlar aldım, siz jantları nereden ve kaça bulduğunuzu , ayrıca yükseltme kiti için ne fiyat aldığınızı paylaşırsanız çok işime yarar. teşekkürler.

kendime cj 6 yada cj8 almaya niyetim var 1 yıldır daha nasip olmadı aracı çıplak halde alıp kendim toplamak istiyorum aracın orjinal motoru yerine 130 140 beygirlik dizel motor takmak şanzuman defransiyel vs. parçalarını değiştirmek istiyorum yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim birde cj 6 mı yoksa 8 i im onerirsiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR