CJ5 İN 4 İLERİ ŞANZUMANI ARAZİDE KÖTÜYMÜŞ? (ACİL)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bay25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,365

bay25

Kamp I
CJ5 İN 4 İLERİ ŞANZUMANI ARAZİDE KÖTÜYMÜŞ? ARACINA TALİP OLDUGUM BİR BEY;ONUN ARACI 3 İLERİ SANZUMAN AMA DEDİGİNE GÖRE 4 İLERİ SANZUMAN ARAZİDE BİYERLERİ KAYIYOMUS PEK BİR BİLGİM OLMADIGI İÇİN SİZ DEGERLİ ABİLERİME SORMAK İSTEDİM SİZCE?

Etiketler
Ynt: CJ5 İN 4 İLERİ ŞANZUMANI ARAZİDE KÖTÜYMÜŞ? (ACİL)

Neresi kayiyomus?:smiley:

Bahsettigin 4 ileri sanziman t176 olsa gerek.
Bildigim kadarıyla orta hizmet sınıfı ve kırması öyle çok kolay değildir...
Sana aracını saticak bey bence biraz sallamis ve kendi aracına göre yontmus olayı...

belimi kayıyomuş :smiley:)) ne kayması çözemedim bir zahmet o arkadaş söylesinde bizde öğrenelim bu sayede :smiley:)

unal' Alıntı:
belimi kayıyomuş :smiley:)) ne kayması çözemedim bir zahmet o arkadaş söylesinde bizde öğrenelim bu sayede :smiley:)

Beli kaymışsa bi yakı vurdursun hiç birşeyi kalmaz ünal bey

4 ilerinin biyerleri kayıyo diye mesaj atmış bana bende bilemedim acaba neresi kayıyo :smiley: ünal abi ne diyosun bu işe ? :smiley:

yaa ne diyim allah aşkına sen peri kızına deniz kızına inanıyosan mesele yok sadece bunu derim :smiley:))

79 modelleri 3, 80 modelleri 4 vites oluyo heralde ?

4 ileri enter pikaplardan çıkan 21 diş şanzımanın cinsi nedir t18 gibi mesela nasıl bir şanzımandır cjye nasıl ollur?

Hem t18a hemde t19a çıkıyor pikaplardan, arada oran olarak fark yok.
Tek fark t18 in geri vitesi senkromecsiz, t19a nin senkromecli.
Cj de gayet iyi, kırması nerdeyse imkansız, 1. Vitesi çok ağır...
Yanliz saft boyu biraz kısalıyor takinca.

ya dediğim gibi 21 diş olanı varmış şu gayzerlerden çıkanlardan seri ve senkromençli?

cj lerin zayıf olan şanzımanları 4 ileri SR-4 dür. light duty. sıklıkla 79-80 model cj-6 lardan çıkar. Cj-6 ların da büyük bölümü kesilip cj-5 olmuştur. T176 ve ya T4 82-83 cj-7 ve 8 lerde aynı zamanda 80 üstü orjinal cj-5 lerde çıkar. Sr-4 asfalt için üretilmiş ekonomik ve seri bir şanzımandır. Bir kere bozulursa atın gitsin.. Kapağında ford yazısı vardır ;D

jeep' Alıntı:
cj lerin zayıf olan şanzımanları 4 ileri SR-4 dür. light duty. sıklıkla 79-80 model cj-6 lardan çıkar. Cj-6 ların da büyük bölümü kesilip cj-5 olmuştur. T176 ve ya T4 82-83 cj-7 ve 8 lerde aynı zamanda 80 üstü orjinal cj-5 lerde çıkar. Sr-4 asfalt için üretilmiş ekonomik ve seri bir şanzımandır. Bir kere bozulursa atın gitsin.. Kapağında ford yazısı vardır ;D

tüm sorulara nokta konulmuş durumda, göktuğ abi üstadsın CJ üzerine ;)
bende bay25'e söylenen 4 ilerinin, sr4 olduğunu düşünüyorum

bence 4 ilerri şanzuman olara kkastedilen cj 6 larda bulunan hafif arazi şanzumanı olabilir cok sağlıklı bir şanzuman değildir üstünde fort yazar bende var arızalı olarak duruyor hiç bir usta yaptırmamı tavsiye etmedi onun yerine enter şanzuman kullanyorum 10 senedir bir şey olmadı

Ben bir ara cj 6 da kullanmıştım 14/43 ayna maurtu ile t 19 arkasında dana 20 ile bendeki t19 23 pirizdirekdi 1ve 2 ağır 3 de seridi böylede olunca rampada sr 4 gibi toplamıyordu . Onun için t 18 veya t19 17 pirizdirek olanını tavsiye ederim. Özellikle büyük lastik takmak istiyenler için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler