Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oeroglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,887

oeroglu

Yeni Üye
Herkese Merhabalar..

Ben forum'un yeni yeni takipçisiyim. Yani yeniyim aranızda , tabi ki bunun en önemli sebebi cj5 oldu :smiley: uzun zamandır almak istiyordum ama yeni yeni nasip olacak gibi inşallah.. düşüncem 1 ay içinde almak ama aklıma takılan bazı hususlar var ve çok değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Aklıma takılan hususlar ;

1. En başında geleni yakıtı Ortalama şehir içi sıkıştırmadan kullanımda ne kadar ? LPG de 1 lira yakar diyenler var bu yüzden bi korku oluşuyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2. Husus ise 78 modelden aşşağısını alma sakın diyen çok oldu neden böyle deniyor doğrumudur ?

İlk cj5 im olacağından alınırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. :smiley:

Bu arada asfaltta kullanıcam genellikle fiyatda 15 bin civarı düşünüyorum teşekkürler tekrardan :smiley:

Etiketler
Ynt: Cj5 Tecrübe Ve Yardım Lütfen

Al benim aracı satıyım sana orçun usta garantili lpg de 0.55 kuruş yakıyor .

15 bine adam akıllı hiç bişey bulamazsın bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tertemiz-sorunsuz-abartisiz-164693806/detay/

sen 16 bin e bulmuşsun işte ;) o fiyatlara çıkamam malesef teşekkürler.

Hacı ben kar gözetmiyorum 16 bine aldım 4 bin masraf yaptım faturaları mevcut :smiley:

benim problemim eşimin aracı istememesi :smiley:

Aşşa yukarı herkezin beklentisi benzer.
Saygın kardeşim paylaşmıştı nelere dikkat edilmesi gerektiğini liste halinde, üstünüze alınmayın ama pek kimse okumuyo anlaşılan herkez aynı soruyu sorduğuna göre :smiley:

Bu arada 78 üstü disk fren şanzıman farkı vs birçok değişiklik var. Tabi araçla oynanıp sonradan değişmediyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada 55 kurş şehir dışı bile olsa gayet iyiymiş bu rakamlara düşebilen çok az genelde 1 liranın üzerinde yakıyor arkadaşlar gazla

Bu araçlar alındığı parada kalmıyo maşeaef güzel para harcatıyo geride bütçen yoksa pekte tavsiye etmem 15000 e alınan 25000 i geçiyor genelde

bu arada Yunus Beyin aracı yükselteme kiti fiyatınıda koyarsanız fiyatı ortalama olarak iyi bence

Teşekkür ederim Ercan bey okudum aslında cj5 le ilgili herşeyi forumda ama yinede kendim sorup cevabını almaktan tutamadım kendimi :smiley: 78 üstü konusunda öğrendiğim güzel oldu disk frensiz elektronik ateşlemesiz fln olmasıda çok sıkıntı yaratır sanırım.. 1 lira yakarsa durum çok kötü olur benim için en fazla 70 krş fln yakarsa kullanma şansım olabilir gibi :( ve neden 25 bin e kadar çıkıyor ne yapılması gerekiyoki genellikle 10 bin civarı tutan ???

Tekrardan teşekkür ederim Ercan bey.

merhaba ARKADAŞLAR;
ben siteye yeni üye oldum öncelikle sitede yorumlarını deneyimlerini paylaşan herkeze çok tşk ederim herkezin ellerine emeğine sağlık.
gelelim konuma ;
ben cj-5 marka bi araç buldum bu araç hakkında bilgili arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. özellikle araç 1.8 ISIZU DİZEL MOTOR vardır sahibi 35 KURUŞ Yakmış ben pek inanmadım. sizce KM de kaç kuruş yakar ve de aracındurumunu gözden geçirimisiniz. şimdiden çok tşk ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-meraklisina-1952-model-dizel-cj5-resimlere-bakman-yeterlii-162107176/detay/

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103778.20#ixzz34WV0sO00

Aracın eski sahibi benim. Diğer başlıkta gerekli açıklamayı yaptım :smiley:

TAPATALK KULLANILARAK GÖNTERİLDİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.