KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar Cj makasları ile çok uğraştım bir sürü formlarda yorumlar okudum ustalarla görüştüm ve en sonunda Cj nin ön makaslarını Ford minibüs yaptım ön küpeleri sabit arka kısmını oynarlı küpe yaptım çok güzel oldu kafa sallama gezme gbi hiçbir sorun kalmadı ilk takıldığında dediğiniz gibi geniş olduğundan biraz sertti kullandıkça sertliğini makaslar takılı iken alt katlarından santim santim sipral taşla keserek istediğim yumşaklığa getirdim bunla beraber de yine ford minibüs amortisörlerinide takmanız gerekiyor rahatlığı yumşaklığı elde ettim ve süper oluyor o kısa jeep eski şavrele arabaları bini yumuşak oluyor denemize tavsiye ederim sonuçta maliyeti az hurdacıdan küpeleri ile birlikte alıp makasçıya taktırın
makas ve amortisör sertliği benim yeni aldığım cj5 imdede var l200 amortisör ve ford minibüs makaslarını denemeyi düşünüyorum. Fakat belirtebilirmisiniz bu araçların modelleri ve yılları nelerdir. Fordun hangi minibüsü ve kaç model? Aynı şekilde L200 ün kaç modelinin parçaları 1977 CJ5 e uyar