Cj6 Almak Istiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Enes ÖZTÜRK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,896

Enes ÖZTÜRK

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
1
Öncelikle selamün aleyküm uzman çavuş olarak Edirne de görev yapıyorum şuan Şırnak ta geçici gorevdeyim batıda hem şehir içi hem av için kullana bileceğim bir cj 6 almak istiyorum dağ taş gezmeyi seven doğa aşığı birisiyim cj6 alırken nelere dikkat etmem gerekiyor fotoğraftaki tamponu ve LED farları nereden bulurum çamurluklar dahil bu tasarımı hayata geçirmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ??!!

 

Etiketler
bu aracı bende gördüm instagramda gayet güzel bir araç ama sen cj7 ye yönel cj6 nın kapı eşiği falan hoş değil google da cj6 ve cj7 arasındaki farkları görebilirsin elbet forumdada çok güzel konular vardır.Resimdeki araç sanırım cj7.
 

birde gördüğün gibi bir araç yapmak sana çok maaliyetli olacaktır.Bu resimdeki bir araca tahminimce 100 bin harcarsın çok rahat.Dediğim gibi işi daha iyi bilen arkadaşlar sana daha güzel yardımcı olacaklar araçta sadece jant ve lastik takımı 10 bin liraya yakın duruyor yükseltme kiti otu püsürü toplıyayım dediğinde malum dolar kuru 100 bin ayır bence projeye seni soğutmak istemem ama maalesef durum böyle.
 



Aleykümselam, tamponu sanayide yaptırabilirsin yada hazırını bulursan direk alabilirsinde sorun etme, led far olayıda aynı şekilde wish yada aliexpresten alabilirsin yada sahibindende bulabilirsin.
Bu fotoğrafı hayata geçirmek kısmına gelince elinizden ne kadar iş gelir ne yapabilirsiniz yada çalışacağınız ustaların kalitesine bağlı olarak arkadaşın dediği gibi 100 e yaklaşabilirsiniz.
 

Bende Tekirdağ dayım. Yolun düşerse fikir verip yardımcı olurum.