KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar, Ben bu konulara merak salmış acemi sayılacak biriyim. Uzun uzun düşündükten sonra cj-6 almaya karar verdim yaklaşık 35 bin tl civarında bütçem var ( yükseltme kiti, lastik, bestop vs gibi şeylere de masraf etmeyi düşünüyorum) . Benim endişem temiz bir durumda olan bi araç ne kadar sıklıkla arıza yapabilir ve bu arzalara ne kadar para harcamam gerekir? Hem arazide hem yolda kullanmak istiyorum ama arazi derken daha çok safari tarzı, zorlu olmayan parkurlarda sürmek istiyorum. Sizce alıcağım aracı motor her ne durumda olursa olsun rektifiyeye yollamam saçma mı olur ? Düşündüğüm araçların linkleri bunlar
6 SİLİNDİR ORJİNAL MOTORLU BİR ARAÇ BAK DERİM.YAKIT KONUSUNU DA DERT ETME. TÜPLE 0,5 KURUŞ YAKARSIN.BENCE NORMAL. SEN ONU ÜZMEZSEN ODA SENİ ÇOK ÜZMEZ. AMA ORJİNAL MOTORU TA
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ya senle aynı yaşta araç alıyorsun ya da abi diyebileceğin bir araç 'arıza çıkarır mı?' diye yazıyorsun. Hocam ömrünü sanayilerde geçirmeye hazır ol.