KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
80 model cj6 aracımda lpg den gaza gazdan lpgye geçişlerde sorun yaşıyorum hava filtresinin etrafını koli bandıyla kapatıp açarak kullanıyorum bu sorunun giderilmesine dair bir başlık okumuştum forumda ama kaybettim deneyimli cj kullanıcıları bu sorunu nasıl çözüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aklıma takılan bir diğer sorunda aracıma snorkel takmak istiyorum cjlere snorkel uygulaması nasıl yapılıyor (hava filitresi açıkta olduğu için bu soruyu soruyorum ) şimdiden teşekkürler
80 model cj6 aracımda lpg den gaza gazdan lpgye geçişlerde sorun yaşıyorum hava filtresinin etrafını koli bandıyla kapatıp açarak kullanıyorum bu sorunun giderilmesine dair bir başlık okumuştum forumda ama kaybettim deneyimli cj kullanıcıları bu sorunu nasıl çözüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aklıma takılan bir diğer sorunda aracıma snorkel takmak istiyorum cjlere snorkel uygulaması nasıl yapılıyor (hava filitresi açıkta olduğu için bu soruyu soruyorum ) şimdiden teşekkürler
benim cj de hava filtresi yok (şimdilik ;D). şnorkel den gelen boru direk karbüratöre gidiyor. borunun üzerine mixer ekleyip gazı ordan verdi lpg'ci. her hangi bir yerde bantlama falan yok benzinde de gazda da gayet sağlıklı çalışıyor.
sadece düğmeye basmak yeterli başka hiç bir şeyle uğraşmıyorum. benzinde rahat hava aldığı için çok yakma gibi bir sıkıntımız yok isterseniz detaylı fotoğraflarını ekleyim
Ynt: CJ'de Lpg'den Benzine - Benzinden Lpg'ye Geçiş Sorunu
Ozan hava filtresi kullanmadığın için çok rahat hava alıyor aracın fakat sen arazide gezen adamsın tozu toprağı içine çekmesi söz konusu bunu nasıl göze alıyorsun ? En azından bir K&N falan uydursaydınız yahu
Ynt: CJ'de Lpg'den Benzine - Benzinden Lpg'ye Geçiş Sorunu
ilkantek' Alıntı:
Ozan hava filtresi kullanmadığın için çok rahat hava alıyor aracın fakat sen arazide gezen adamsın tozu toprağı içine çekmesi söz konusu bunu nasıl göze alıyorsun ? En azından bir K&N falan uydursaydınız yahu